AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ona bağlı bir birey olarak kalirsn. tehlikeli hareketler
Kötü hissetme. Sende de para olduğu zaman sende onun hesabına para atarsın
Parayi oldugu gibi eline say... bu sevgiyle ilgili bir şey değil... evli değilsin, hayırdır kardeş bu ne cömertliği demen iyi olur.
Hangi açıdan kendini kötü hissediyorsun. Para atmasından mı yoksa kapanmanı istemesinden mi?
Para atması :(
Dinimiz bile zorlamıyorken ona ne oluyor istemediğini söyle kapanmayacağını hazır hissetmediğini söyle
Ayrıl gitsin bu ne ya o zaman kapalı biriyle sevgili olsaymış seni neden değiştirmeye çalışıyor buna izin verme
Çok dediğin parayla alışverişe çıksan 3 parça şey alabilirsin bu arada tesettür mağazaları aşırı pahalı
Kendini iyi hissetmek istiyorsan parasını tekrar gönder istemiyorum de olsun bitsin ne sen oyala nede o seni beklesin.
Çok güzel bir ilişki ya demeki seni gerçekten seviyor allahim daim etsin inşallah 💙
Kapanmak istemiyorsan attığı para ile şort, crop filan al. Ben böyle yapardım.
Ona bir sürpriz yapabilirsin mesela kapanmak bu kadar kötü bir şey değil bence ama senin tercihin tabi, arkadaşin hakkeden biriyse mutluluğun için bence fedakarlık yapabilirsini.
Asla bir kul için kapanma kapanacak olursan Allah için kapan gerçekten istediğin için kapan bir başkası için yapma bunu ve parasını geri gönder ben yalnızca Allah için kapanırım de
ÇABUKKK GERİ VER ONU ÜZERİNDE BEN BASKINIM LİDERİM ETKİSİ YARATMAYA ÇALIŞIYOR GERİ VERR SONRA BAŞINA KAKAR KİMSEYE GÜVENME VALLA PİŞMANLIKTAN GEBERİRSİN
madem kapanmani istiyor kapalı biriyle sevgili olsun 😂
Sevgilisi için kapanan kadının kendisine saygısı yoktur kapanmak nedir ulan yaratanın işi gücü yok kadının saçı ve bedeni ile ilgilenecek bu dinler kadar saçma bir şey yok
Birini zorla kapatmaya çalışanın müslümanlığını sorgulamak lazım... Ve seninde kararına saygı duymayıp baskı yapan birini hayatında tutmanı sorgulamak gerek...
Acaba ne kadar gönderdi merak ettm. İçinde bulunduğumuz ekonomik durumlardan ötürü para duyunce nevrim dönüyor sjsjsjssj
Sakın öyle bir şey yapma sonucu kötü olur. Asla baskıyla güzellik olmaz olmaz! Bana İnan çok tecrübeliym bu konuda sakın öyle bi şey yapma
Iban olduguna göre daha öncede gönderiyormuş şimdi göndermesinden mi yoksa kapanmanı istediği için mi rahatsizsin
Oda kendınce sana yardımcı olmaya calısıyor şimdi bişey deme bıraz zaman geçsin rahatsız olduğunu söylersin
Bugün senin zorla kapanmani isteyen yarın seni satacağım derse kabul edecek misin
bu cocuk sen kapanmadan isi bitirmez kapancaksan al parayi kabul et kapanmocaksan da hadi ordan cek bildigin emrivakiye getirip susturmays calisiyo seni
Sorarsa:”kapanmam için bana para gödermeni isteyen ben miydim?” de
Hedefleriniz farklı sanırım🤔
Gönderdiği para ile ona değeri bir hediye al ver?
Kapanma kararını sen tek başına verebilirsin. Üstünde baskı oluşturmuş resmen para atarak.
Birincisi onun ne haddine senin kapanıp kapanmaman çok sinirlendim bu konuda.
Ya sevgilin senin neyin oluyor tam olarak iade et parayı
Sana verdiği değerden dolayı atmış olabilir kötü düşünme bence
Şaka mısın harca ne olacak
Para ile kapatmays çalışan para ile birisi ile yatmaya çalışandan farksızdır boş
Git mini etekler al kendine 😀
Sevginiz batsın.
Bu ne psikopat ilişki ya
Kabul edemiyorsan iade et.
sen istiyo musun kapanmak
Harcamalısın, bulmussun bunuyorsun😄
Güle güle demek için ne bekliyorsun?
Keske kapanmak herkese nasıp olsa
Nekadar atmis kapan sende sevio demekki boş ver
Peki sen kapanmak istiyor musun?
Kişiliğinden taviz verme
Çeyrek al ileride ikinizede lazım olur