AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Aşağılık kompleksi olarak görüyorum bu durumu. Erkeğin daha fazla kazandığı ilişkiler daha fazla olmasına rağmen bunu sorun eden erkek bulamazsiniz.
Çünkü kadınlar kendinden daha çok kazanan erkek istiyor, kadınlar erkeklere para yedirmiyor
Bunu erkeklere değil kadınlara soracaksın. Adamı ezmeye kalkan bir dolu mal kadın var.
Karım olacak kişi evde oturup sadece beni sevsin 👍 ben çalışır ikimize bakarım.
Valla benden fazla kazanan bir hatun varsa gelsin ortak villaya girelim 😂
😆😆😆😆
Güçlü bir erkek yerine Güçlü bir kadin bence dünyaya daha faydalidir
Destekliyorum
Erkeklerin bazıları kadının altında ezileceğini düşünüyorlar bu yüzden
Cogunkadin bunu ezici bı güç olarak kullanma egilimdedir yoksa kim ne kazanmış aile içi nde ne önemi olabilir
Erkeklerin yüzünden erkek kendinden güçsüz kendinden bilgili kendinden fazla kazanan kadınları istemez sevmez illa o fazla kazanicak
Erkek egemen toplum yapısı içerisinde "evi erkek geçindirir" kafasında olduğumuz için. Bknz. Erkeğin elinin kiri, kadının boynuna geçirin ipi.
Turk eklerinin zaten çoğu çoğu asgari ücretten max 2 bin falan fazla alıyorlar ömür geçer mi be
Şuraya güzel bir laf bırakıp yoluma devam ediyorum;
Bir erkek çok para kazanınca eşine en iyi nasıl destek olabileceğini düşünür.
Bir kadın çok para kazanınca bir erkeğe ihtiyacı olmadığını düşünür.
benim umrumda olmaz da herkes neden bu konuya takılmış anlamadım
Sorun değil ego artması oluşuyor o durumda o yüzden
#Hükümdar
Çünkü güç konusunda zayıf görünür kadınlar güçsüz zayıf erkeği sevmez günümüzde de para rahatlık sağladığı için ondam
Erkekler her adımda kendilerini bir adım önde görmek istiyorlar çünkü
Kime göre neye göre bence cinsiyet ayırmaksızın kadın ve erkeklerin kendi ayaklarının üstünde kendi kendine yetebilmesi kadar güzel ve rahat bir eylem yoktur.
Çünkü kafınlar fazla kazanirsa her firsatta başa kakarlar. Erkekler bunu asla yapmaz.
Erkekler, kızların ekonomik anlamda kendinelerine muhtaç olmasını isterler
Bence sorun değil o da aklını kullansın oda kazandı
Ne kadar fazla?
Bence soru bu,
Erkek 10 birim kazanırken kadın 12-13 birim kazanırsa sorun yok,
Ama atla deve de olmasın yani
bir erkek net değilse , tecrübelerime dayanarak söylüyorumki, okadra çok netim ki bu konuda, bı adamın amacı evlenmek falan değil mesafe koy canım,
Hadi ya lafa gelince zengin paralı adam istersiniz ama bu soruda ki görüşlerde sorun değil demiş hep kizlar
Biz mi lafa gelinve paralı isteriz şöyle anlatayım ozmn benim nişanlım marangozcı fakat ailsine kredi çekip gönderdiği için durumuda yok 2yıldır beklşyorum borcu var parası yok bende çalışıp aileme destek çıkıyorum öyle olmuş olssydı çoktan bırakırdım dimi ama ben ona destek çıkmak istiyorum bilip bilmeden yargılamayın
İyiymiş ama şimdi ki kızlar şeytandan daha şeytan
Orası öyledir, ama herkes bir değil
Bence görülmüyor. Ben kazansam ne iyi olurdu eşim benden çok çalışıyo benden az kazanması işverenin ayıbı
Eşitlik yani eşitlik dediniz daha fazlası olmasa zaten yakında yatakta da sıra bendeye dönmek olay A*k
Ataerkil toplumuz mantık şu çünkü eskiden beri, erkek calisir evin direği olur kadın da yemek yapar ütü yapar. Algı yanlış.
Çünkü zamanı geldiğinde kadın bunu adamın yüzüne çarpar.
Erkekler çarpmıyor mu?
Hayır. Erkek avcı toplayıcı genlerden ötürü bunu yapmaz.
Erkek istese kadının yüzüne çarpamaz. Çünkü karısına bakmayı kendisinin görevi olarak görüyor. Sadece nankörlük etmesini istemez. Bir teşekkür bir güzel söz yeter erkeği sevindirmek için.
Çünkü erkekler kendilerine muhtaç olunmasından zevk alır
Valla bence hiç sorun değil beraber çatır çatır yerdik ne sorunu anasını satayım ya
Sorun olduğu için hemde çok büyük bir sorun bence
Soruna bir sürü cevap. gelmis. bana neden 3 kişi cevap veriyor
Kadını içten içe küçümseyen veya kendinden alt sınıfta gören insanların uydurması sadece bence bu
Tamamen geri kalmış bir toplumun etkisi. Coğrafya kaderdir.
Kendini bilen insan için sorun değil Ama kendini bilmeyen için büyük sorunlar çıkarabilir
Çünkü evlilikte kadının erkekten daha fazla sorumlugu vardır. erkegin tek sorumlugu maddi guvenliktir
Bu sorunnmu görülüyor?
Evet
Doğru değil ama bu. Bol kazancınhetkes sever. Ama şöyle bir durum varsa sorun olur. Kadın fazla maaş alıyor diye eşini küçük görüp bunu belli ediyorsa evet sorun olur ama uüksek maaş almasından dolayı değil, tamamen kadının karakteri ve tutumundan kaynaklı sorun olur
Erkek gücu temsil eder çünkü. Sahiplenici, koruyucu, kollayıci olmak isterler. Buna para konusunda ustun olmkata girer. Egolarinin oksanmasi gerekir.
Oyle bir sorunmu varmis
Liderlik paraya göre ölçülüyor ne yazıkki
Kim ne emek verdiyse onu kazansın
Erkek doğası ve kadın doğası çünkü
Kadını aşağı görme psikolojisi.
Saçma düşünce gerçekten
Saçma değil erkek daha üstün olmalı
Sebep?
Kadınlar zaten hipergamik düşüncelere sahip erkek sorun etmese kadın yine sorun eder
Ben mesela daha fazla para kazanmak isterim evleneceğim kızdan. O daha çok kazanırsa üzülürüm ona yetemem diye düşünürüm
hata yapılıyor
Kim görüyor bu sorunu?
Tek kelime ile "cahil sorunsalı "
Bence hiç bir sıkıntı olmayacak eylem
Ben sorun olarak gören kimseyi bilmiyorum
Ataerkil yapımızdan dolayı.
Ataerkil toplum olmaktan kaynaklı
Hiç sorun değil hemen evlenebilirim :)
Ataerkil toplumda yaşadığımız için
Erkek ailesine bakmasi zorunlu olduğu için
Kadınların böyle bir ayrım yapmasından dolayı...
Erkekler kibirli bu konuda çok saçma
Erkeklerin bunu. Kendine yedirememesi
Avel erkeklerin aşağılık kompleksi
Boş yapma zengin erkek avcisi
Aynen kanka bu yorumdan zengin erkek avcısı oldugumu çıkardın bravo jdnfjjdf avel seni
Avel sensin aşağılık da sensin
Hiç sorun etmiyorum hatta öyle bi sevgilim olsa..
Erkek daha fazla kazanmalı mantığı var
Erkeklik gruru kırılıyor bazilarinin
Kırılır tabi normal
@03Berk09 nesi normal acaba o daha çok kazansın kırılmasın
Erkek daha çok kazansin işte
@03Berk09 aynen ne diyelim
bir şey deme tamam uzatma
Çünkü kadınlar varlıklı erkek istiyor.