uzun lafın kısası ne kadar para lazım---ne için?
ama harcamanı neye yapacağını söylemen lazım.. belki de aranızddan birine talih kuşu konabilir...

uzun lafın kısası ne kadar para lazım---ne için?
ama harcamanı neye yapacağını söylemen lazım.. belki de aranızddan birine talih kuşu konabilir...

Önemli olan bir kısım sermaye gerisini rahatlıkla hallederim fakat o sermayeyi kazanmakta pek kolay değil ve ülkenin finansal durumu da iyice kötüleştiğinden dolayı daha idareli bir şekilde kazanılan parayı köşeye atabilmek yine de ülkenin finansal durumunun acilen düzeltilmesi gerek iyi yere gitmiyor bakalım ne zaman nasıl bir şekilde düzeltilebilir yorumların yarısı şuna şuna harcarım şu kadar param olsa demiş kimsenin parayı katlayıp ömrü boyunca hem kendisine hem de sevdiklerine güvenli ve gerekli harcama gibi sıkıntısı yok sanırsam hayal farkındayım hayale göre zaten bu dediğim şey olur ama gerçekte bir sermaye verilecek olsa çoğu kişi kısa zamanda hepsini markaya harcayıp yine kötü gelirle yerine tekrardan oturur diye düşünüyorum
Bence görülecek o kadar güzel ülkeler var ki, ekstra bir para gelirim olsaydı daha sık seyahat ederdim diye düşünüyorum. 🌺 Kira olayları madden yıpratan ve bazı diğer konulardan kendimizi kısıtlamamızı sağlayan bir unsur.
Cevap
4Cevap
10 milyon dolar işimi görürdü fazlasında gözüm yok
3 milyon dolar istiyorum jwjwjwj
Herhangi bir derdim yok alışveriş yapicam 😂
neden bu siteye giren zekası az yüksek kadın yok!
Ne yaparsın işte yapicak bir şey yok
Kişi kendi gibi görürmüş keyifli günler jwwkkw
Allah'a şükür fazla olmasa da bana yetiyor benim param Allah olmayan din kardeşlerimize nasip etsin
Yanlız şu fotoğrafın altına yaradanın ismini yazınca ben biraz utandım ya
Mesleğim var şükür, maaşım da Türkiye standartlarına göre iyi.
Boşuna dememişler mutluluk parayla satın alınamaz dıye
Fakirlik dert mi ki yok artık 🙄
Ne yapıcan
2 milyon tl yeterli
1000 TL göz altı kremi için ehehehe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?