Fakirlikten biktim biktim?

Elinizdekinin kiymetini bilemeyen arkadslar. Ben sobali evde buyudum hala yasiyorum. Dogalgaz yok eski bir evde yasiyoruz. bir banyo yapmak istesen banyo kazani var. Banyoyu yakmak icin asagi bodruma daracik kapkaranlik merdivenden inmem gerekyo tabi asagda bocukler fareler de var. Odunu topla iki saat yakmaya ugras sonra isinmasini bekle. suyu tasarruflu kullanmak zorundasin biter. Bunla ugrasinca insan sinirlenyo ister istemez şu cektgime bak ya bir banyo yapmak icin kac saat ugrasyorum milletin elinde hazir sicak su ben rezillik cekiyim. Dis fircalamaya kalksan lavabo yok tuvalete girilmyo zaten wc kotu mutfakta olmuyo hep banyoda lavabo yok daracik ustune muslugu sicrata sicrata yapmk zorundasin. Kışın bir odada yatarz hep beraber her yer buz gbi olur. Sakin kafayla ders calisamazsin herkes ordadr diger yerlrr zaten buz gbi. İstedgimi giyemedim simdiye kadar milletin eskisi ya da ablamlarin eskisi. Tabi millet ne bilsin kendne bakmiyon olur guzel giyimiyon olur bana alan yok milletin ailesi gbi. Smdi cok sukur bursum var. Bursum da olmasa bu siteye girip bunu bile yazacak imkanim olmazdi. Sorum şu cok imreniyorum evi olan imkani olan herkese neden kiymet bilmez milleti asagilarsinizki fakirleri sevmezsinizki akrabalr oyle cunku yuzumuze bakan yok
Güncellemeler
+1 yıl
Evimiz var demedim kiradayiz nerden uyduryosuniz ya
Fakirlikten biktim biktim?