Para & Ekonomi Güncel zam oranlarından sonra maaş beklentiniz ne kadar oldu? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kaç para dersem diyeyim, 1 aya düşüncem değişeceği için emin olamıyorum ben. Güncel zam oranlarından sonra maaş beklentiniz ne kadar oldu? Cevapla Maaş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Beklediğim gibi değildi zamlar 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Kimin beklediği gibi geldi ki?
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aylık 210 lira + 3 tane çokomel 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl 4 kırbaç bir de. Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl 14'e yakın bakalım bekliyoruz 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Hayırlısı diyelim. Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Memura refah payı dahil yüzde 25 zam, cıvkı çıktı 0 3 Yorumla MoneySaver +1 yıl Yazık. Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Yazık da nasip Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Komünistlere benzeriz böyle, bi garson ve bi mühendis kazancının çıtasını hiç edersen kimse okumaz, ülke de kalkınmaz Yorumla
SevdalıAdam99 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl 12 bin beklentim var 0 2 Yorumla MoneySaver +1 yıl Umarım istediğini alırsın. Yorumla SevdalıAdam99 +1 yıl Umarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beklediğim gibi değildi zamlar
Kimin beklediği gibi geldi ki?
Aylık 210 lira + 3 tane çokomel
4 kırbaç bir de.
14'e yakın bakalım bekliyoruz
Hayırlısı diyelim.
Memura refah payı dahil yüzde 25 zam, cıvkı çıktı
Yazık.
Yazık da nasip
Komünistlere benzeriz böyle, bi garson ve bi mühendis kazancının çıtasını hiç edersen kimse okumaz, ülke de kalkınmaz
12 bin beklentim var
Umarım istediğini alırsın.
Umarım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!