İş vereniniz ne kadar insaflı davranacaktır? %49 zam alacak mısınız? Ben maaş tartışmasını nisandan nisana yaptığım için benim için bir şey değişmiyor. Gelir aralığınız nedir?
Yıl sonu gelir gider tablonuz nasıl ekside mi artıda mısınız?
0-12.000
12.001-17.000
17.001-25.000
25.001-40.000
40.001-60.000
60.001 üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni asgari ücret oranı doğrultusunda kendi maaş zam beklentiniz nedir?
Bütün çalışanlarıma asgari ücret + enflasyon farkı kadar zam yaparım her sene. Devlet senede 2 defa zam yqptığında 2 defa zam yqpıyordum. Şimdi 1 defa zam yapıyor senede ama ben temmuzda enflasyon farkı kadar tekrar zam yapıyorum.
Ucuz eleman çalıştırarak kimse zengin olamaz, olduğunu zanneder.
Çalışqn personel bana kazandırıyorsa ben de kar'ımın bir bölümünü onlarla paylaşmalıyım ki bir aile olduğumuz ortaya çıksın. Ailece büyüyelim.
Kesinlikle ama işverene verilen destek konusunda biraz daha mücadele edilmeli 700 tl hiç bir şey değil. Benim görüşüme göre yıl ortasında bir kez daha artışa gidecekler, enflasyon %70 üzeri girilen bir yılda, yılın başında 1 kez artış yapılacak demek çok erkenci bir karar olmuş olur.
İşveren desteği çok umurumda değil açıkçası. Devlet maaş artışı yapmasa da ben gücüm yettiği kadar kardeşlerime enflasyonun üzerinde zam yapacağım. Enflasyonu da tuik verilerine göre hesaplamıyorum. Benim kardeşlerim kredi kartı kullanmaz, kredi çekmez. Buna ihtiyaçları yok. Zaten mutlu çalışmaları için de olmaması lazım.