Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) yıllık enflasyonu yüzde 137,55 olarak açıkladı.
#TersySoruyor
Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) yıllık enflasyonu yüzde 137,55 olarak açıkladı.
#TersySoruyor
Yüzde 30 yaptı malum şahıs.. Bunu bir de emekliye müjde diye açıkladı. 14 Mayıs'ta ki seçimde benim de kendisine bir müjdem olacak. 🍆
Yani bu yılki olacak enflasyon oranı %137 ise doğrudur.
Cevap
7Cevap
şu an işim yok maalesef
Asla hıc bir kuruma güvenim kalmadı. Düşün yaaa Kızılay'da bile yolsuzluk almış başını gitmiş. Bunların elinden açıklanan her şey yalan dolan..
@ironman57 hayır değilim
@ironman57 twitter.com/.../1617478607072288770?s=19
137 açıklansa ne olacak bütün firmalar tüikin açıklamasına göre zam yaptı
Her ülkenin bir tüiki var maalesef. ABD'de işsizlik oranları iktidarın işine gelecek şekilde açıklanıyor mesela. Orada part time çalışan sayısı çok fazla. Bir insan günde 2-3 iş değişebiliyor. Telefonla çalışıp çalışmadığını ve nerede çalıştığını soruyorlar. Böyle olunca da çalışan sayısı çok yüksek çıkıyor gibi gösteriyorlar. Her yerde var bu hile hurda işleri
Zam beklentisi yerine göre değişir...
Gıdaya, elektriğe, doğalgaza enlasyonu katlar...
İşçiye, memura, emekliye gelince %30 neyine yetmiyor...
Yüzde 20 yapacaklar Galiba, bide ekstra maaş vereceklermis falan filan Inter Milan, işlerini bilir o srfszler
Aynen öyle, ülke dümdüz bi işçiliğe geçiyor, nitelikli insanla niteliksiz arasında bişey kalmıyor, yüksek maaş alana az zam yapalım, düşüğe çok yapalım kimsenin kalbi kırılmasın der gibi canım bi anlayış var, ama aramızda hiçbisey kalmıyor, nerde kaldı benim teknik bilgimin değeri, adam valiz atıyor, valiz yüklüyor ben bakım yapıyorum, risk alıyorum aramızda 3-4 bin lira anca fark kaldı bu zmanda da 3-4 binlik fark hiçbisey değil
Açıklandı bro ama bize yapılmıştı zaten yılbaşı öncesi
Pek bir beklentim yok dusuk tutuyorum hayal kırıklığına uğramamak için
Dadından yinmez. Diplomatım paraya para demiyorum 🤣
Bizim maaşlar anca nisanda açıklanır.
Evet açıklandı
Yüzde çok hakdıkckska
Ahahaahha tenkyu
Bakacaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?