Evleneceğim erkeğin 30-40 binden aşağı kazanmasını istemiyorum. Ne yapmalı?

Benim hemen hemen her ay elime bu kadar para geçiyor. Bazen bundan fazla oldugu da oluyor. Devletten 14-15 civari kazanıyorum. Yeni zamlarla belki 20 olmaz ama yaklaşır.

Bunun dışında girişimlerim var. Yani bir seyler üretip, satış yapıyorum. Ordanda ek gelir geliyor haliyle. Satışlara gore değişsede ortalama bu sekilde yani. Yatirimlarimda var. Yani bankadan gelen bir miktar para da oluyor her ay.

Benim aylik kazancim bu yazdigim kadar, duruma gore biraz daha fazla da olabiliyor. Bende haliyle kendimden daha az kazanan bir erkeği açıkçası istemiyorum.

Cunku ben calisiyorum, uretiyorum, emek veriyorum. Yani ayni seyi ondan da beklerim. Ya da aylik devletten 30-40 bin lira maas aldigi bir meslegi varsa o da olur.

Yani ben bu sekilde kazanirken kendisinin 10 bin falan almasi olmaz açıkçası. Olur da o zaman evliligin ne anlami kaliyor? Erkeklerimiz pek fazla ev isleri, cocuk bakimiyla da ilgili değiller. Hadi evde o işleri yapsin, destek olsun diyecegim o da yok cogunuzda.

Kadin calismasina ragmen evle ilgili tüm bunlari da kadin yapiyor, kadin para da kazanıyor. O zaman erkek ne yapacak bir evlilikte? En azindan eve dogru para getirsin bari.

Madem erkek bu ev islerine, cocuk bakimina, yemege falan cok girismiyor para kazanmaktan baska secenegi de yok açıkçası. Diger turlu tamamen kadinin himayesine girmis oluyor. Bu da bir erkege yakışmıyor açıkçası.

Yani her seyi, tum isleri kadin yapacak, belki evde benim ekonomik gucum sayesinde dönecek. Erkegin pek bir katkisi olmayacak. Ama yanimdaki adam ev isleri, cocukla ilgilenmedigi gibi bir de eve benden daha az kazanc getirmis olacak. O zaman bundan ne anladim?

(Arkadaslar ask, sevgi falan girmeyin buralara. Ben bu duygulara kalbimi kapatali cok oldu. Seversen nasil olacak, bunlari düşünmezsin gibi toplara girmeyin o yuzden. Ben mantıgimla hareket etmeyi tercih ediyorum)

Evleneceğim erkeğin 30-40 binden aşağı kazanmasını istemiyorum. Ne yapmalı?