şurayı satsam ne kadar eder sizce :D sahiden bilmiyorum bu arada dayım getirtmişti bi aralar 😂😂

şurayı satsam ne kadar eder sizce :D sahiden bilmiyorum bu arada dayım getirtmişti bi aralar 😂😂
Emin ol ki purolar nemini kaybetmiş ve kurtlanmıştır. Purodan anlayanın almayacağı kesin. Ve bu purolar sert purolar, yani çikolatalı veya vanilyalı filan değil. Ama vardır herhalde onlarında meraklıları..
Purodan nefes çekerken çıtır çutur ses geliyorsa nemini kaybetmiş purodur. Ayrıca biliyorsunuz puro dumanı içeri ciğerlere çekilmez. Çekersiniz ve üflersiniz dışarıya. Çikolata ve vanilyalı bu sebepten rağbet görüyor zaten.
Tahmin ettim. O yüzden yazdım zaten içeri çekilmediğini dumanının. Çok çok sert bir duman , bir kaç kere denemiştim.
Ama purodan zevk alanlarda vardır. Eğer kullanmıyorsanız satın tabii ki 3e , 5 e evde duracağına. Hiç bozulmadan yani..
Cevap
4Cevap
Bence kullanmayın/kullandırtmayın. Çöpe atın gitsin. Bence böylesi daha hayırlı olur )
Hiçbir faydası olmayan aksine bolca zararı olan bu tür tütün mamüllerinin imha edilmesi en büyük temennim
Yeşilay :)
Nerden geldi bunlar 😊
Yurtdışında 10 paket 5 li 29.90usd
hayır 558tl, ama paketi 55.8tl ye gelir bilgine, hesabınzayıf
yani çok ahım şahım bi sigara değil
70 liraya alırım paketini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?