Gece gece aklıma cevapsız sorular geldi yine 😅
Arkadaşlar bu bakkallar bize 17 TL ye sigara satıyor ya bunlar nereden alıyor sigarayı bize satmak için? Ve kaç liraya alıyorlar ne kadar kar yapıyorlar?
Arkadaşlar bu bakkallar bize 17 TL ye sigara satıyor ya bunlar nereden alıyor sigarayı bize satmak için? Ve kaç liraya alıyorlar ne kadar kar yapıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigara toptancıları ya da markalar direkt satıyor. Ortalama 25 krş ila 50 krş arası kar yapıyolar paket başına. Sigara genelde para kazanmak için değil de müşteri çekmek için konulur
Tabi galiba sigara satmanın ekstra vergisi veya bir şartu şurtu var di mi, herkes satmadığına göre
@eltigre sigara satmak için ayrı bir ruhsat alınıyor, alkol gibi onunda ruhsatı ayrı. Sigarada kdv yok o yüzden ekstra vergi durumu olmuyor.
Niye her yerde sigara satılmıyor peki, ben düşününce cardı curdu vardır diye mantık yürütmüştüm, ondan satmıyorlardır herhalde diye
@eltigre ruhsat alması lazım birde nakit ödemek zorundasın firmaya
@eltigre sigara mantıklı bir ticaret değil çünkü müşteri çekmesi dışında. Çok ciddi para bağlıyorsun ama çok az kazanıyorsun. Birde nakit para bağlaman gerek vadeli olmuyor. 100bin lira para bağlayıp 2bin lira kazanıyorsun öyle düşün.
Anladım kral eyvallah, içmiyorum içmeyin kimse de satmasın zaten 😂
@eltigre bunu ağzımda sigara ile okuyorum 😀
Sigaranın tarihçesini bile yazabilirsin şu an 😂
Sigaradan tek kazanan devlet. Ne Tütün üreten ne onu işleyen kazanıyor nede satan.
50 krş kar marjı var galiba
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!