Ben günlük 10 k'ya tavım pek bir şey etmez bu zamanda ama olsun idare ederim.🤷♀️😄

Ben günlük 10 k'ya tavım pek bir şey etmez bu zamanda ama olsun idare ederim.🤷♀️😄
Hey maşallah ablaya günlük 25k vışşşş. Bi insan gğnde 25k harcamak için ne alıyor olabilir ki? En iyi yemeği yesen günlük 500 tutar, kuaföre her gün gittiğini var sayalım 200, yok bak harcayamadım 700 de kaldım. Her gün kıyafet mi alınır? Nasıl bi müsriflik belli değil yazık günah
Yurtdışında yaşıyor geldiği zaman herkese hediye alır herkesin eksiğini giderir.
Kendine bir şey harcamaz yaa.
Hediye napıyor mahalleyi mi giydiriyo
25k para değil şu an.
Gözünde o kadar büyütme.
Yaklaşık 5 aylık asgari ücret demek. 5 ay da 150 gün demek. Hatırlatırım. Kiminin günlüğü kiminin neredeyse yarım yıl çalışmasına bedel. Vay be adaletini seveyim dünya
Yani günlük 5 ya da 10 bin de harcamıyorum.. Tabi ki aylığa vurursak tutar büyür ama her gün de 10 bin harcanmaz ya 😂 avm de yaşamak lazım onun için.. Keyifli günler..
Cevap
10Cevap
Aylık 100k yeterli
Ben zengin bi insanım. Bu konuda limitim yok.😅 Önemli olan paranın bereketinin olması. Ne kadar kazanırsan o kadar harcıyorsun sonuçta.
En büyük zenginliğin karakterin, güzelliğin, zarifliğin aşkım. Hiç bir şey bunun önüne geçemez. 😘
Teşekkür ederim🥰😘
😘🥰
20 tl beni mutlu eder neden çünkü o bile bende yok hskfgkhhkhkjk
Keşke kadın olsaydım şu hayatta onlar kadar rahat yok.
Hangi rahatlık mesela
son 10 yıl da dahil ve gelecek bin yıl kadınların zamanı. :) boş yapma gece gece senle uğraşamam.
Kimide kolpa skiyor iste kuram en baba zengin adam günlük 25bin yemiyor zenginler yemeyi sevmez pek tutmayı üste koymayı sever isim gereği içlerindeyim tutarak zengin olunuyor nekadar yeterli konusu yetmez hergun bi oda dolusu paraniz olsa yetmez yati kati vs insan doymaz
5000-10000 olsa yeter abartmaya gerek yok şirket kuramam 🤣
Ayda 20 bine anca doyarim ajdjd
Az değil mi 20 bin 🙄
Öylede hani yinede insanın bir günlük yaşantısında harcayacağı tutar olur ya onu sordum ben.
İdare edecek bir günü şunuda aliyim diyeceğin bir günde kaç lira kurtarır seni?
Haftasonunu 5000 diğer günleri 1000 liraya bağlayalım anlaşalım gel 😄
Çokta mütevazisin gerçekten 😄
İyi geceler lucca çok çalış hayallerin yorumda kalmasın djdkf.
Czn Burak ile Acun kadar kazansam yeter
😄 Öz abim fjfkh
Aylık 3.000 manat bile kazansam üüffff
100.000 tl olsa belki.
Hiç hesabını yapmadan yaşayabilmem lazım.
Dolar olarak 1 milyon olabilir
1 lira
Olsunda bakarız 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?