Yatırım yaparım tabiki de Allah'a şükür elimde Samsung Galaxy S10 var Bu bana Maşallah çok yeterli geliyor performans genel kullanım bi telefonda önemli olan günlük kullanım da Yeterli mi değil mi bu önemli yok şu özelliği yok bu özelliği aşırı önemli değil teknolojiye ayak uydurmak mümkün değil çünkü hadi son teknolojik akıllı telefonu aldım en üst benim ki 1 yıl sonra benden üstü daha çıkacak yani teknoloji ye yetişmek zor elinde ki Yeterli ise kalmak yetersiz ise değiştirmek mantıklı bu zamanda birikim yatırım çok daha önemli
iPhone sadece markasıyla satış yapıyor bence. Bir de ülkemizdeki şu iPhone kullanıyorsa zengindir imajı yüzünden. Hayır karnını zor doyuran adamların cebinde sırf hava atmak için iPhone var. Ne gerek var ki? Kendini ifade etmek için illa lüks görünümlü bir şeylere ihtiyaç duyan insanlara gerçekten acıyorum..
Bak kripto piyasasına el attım hep düşüyor geçen ay bir miktar attım anasını satım btc sıfırlanacak az kaldı 😂😂 son paramı atsam 10 binin altına düşer 😅
Ne kadar param olacak, bir daha o miktarın toplu bir şekilde elime geçme ihtimali var mı, iPhone alırsam başım arşa değer mi bunları bir düşünür ona göre yatırım yaparım
şu an 11 kullanıyorum telefonumdan da gayet memnunum onun yerine dolar a yatırım yapıyorum aynı zamanda altın yatırımı yapıyorum. Ancak bu telefon bozulur ise belki o zaman düşünebilirim bunu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Apple alırdim ama param yok bu devirde 30 bin tl para değil beni zengin etmez 30 bin tl ile yatırımda yapılmaz