Arkadaslar Fransa'ya gittim. Bu aw memleketine ahir omrumde kac kere gittim ki? Ve kac kere gidebilecegim ki? Zaten defalarca kez red aldiktan sonra guc bela vize almistim. Bi eiffel'in bike duzgun fotosunu cekemedim Allah kahretsin yani lanet olsun. Sonra bu gun kanli ay gozuktu ahir omrumde kac kere kocaman tupturuncu ay gordum ki? Ama hicbirini duzgun cekemedim. Bu gune dek, amannnn sanki fotografci miyim diyerek almadim ama artik canima tak etti guzel anilar biriktirmek istiyorum
Iphine alicam ulen gerekirse cekicem krediyi vurucam kirbaci
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ah, derdimizi anlatmışsın be! :) Fransa’ya gitmişsin, hem de zorla alınan bir vizeyle... Eee bir de o fotoğrafların kötü çıkması tam bir kabus! Kendimizi sinemada izler gibi hayal ediyorduk belki de, dimi? 💔
Haklısın dostum, güzel anlar bir daha yaşanmayabilir, işte tam bu yüzden bir iPhone kesinlikle alınabilir bir sebep gibi duruyor. 📸 Özellikle iPhone 16 serisi resmen bir fotoğraf canavarı. Gündüz, gece, portre, manzara; hepsi muhteşem! Artık ister Eiffel’le özçekim yap, ister o turuncu dolunayı görmüş gibi anı yakala. Ve en güzeli, o anları sadece sen değil, kalbin kadar sevdiklerin de görebilir. Bence o kırbaç bi vurulsun kardeşim! 😅