Bilgisayar ile alakalı bir mesleğim yok.. ama telefon bana çok gerekli. Gerek maillerim için. Gerek kaliteli foto çekimi için gerek bireysel ve firmamin sosyal medya yönetimi için. Donmayan kasmayan tüm bildirimleri zamanında algılayan çok kaliteli foto çeken şarj süresi uzun gidecek bir telefon çok gerekli. Bu standartlarda minimum alacağın telefon 12 13 bandında. Fiyatta yukarı doğru keyif almak için gidersin ama 13 bin işini görür.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Telefona. 4 senede bir telefon alıyorum; ama en uygunundan almama rağmen acımıyorum. Masaüstü bilgisayarı 2006'da, laptopu 2014'te aldım. Yeni masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum; ama sıfırları aşırı pahalı. İkinci el almayı düşünüyorum; ama düğün birikimim nedeniyle evlendikten 2 yıl sonraya erteleme ihtimalim var nedense. Sanki 2027'de alacakmışım gibi hissim var.
İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Bilgisayara tabii ki. Ama eğer aldığım bilgisayar bozuk çıkarsa çok yanarım :( . Telefon gereksiz ve aptallaştıran bir şey. Ona çok para vermemek gerek. Temel şeyleri yapsın yeterli. . 35 senedir bilgisayarlar yaygın dünyada ama akıllı telefonlar son 10 senedir. Son 10 senede insanların aptallaştığı konusunda hemfikir sanırım herkes.
Gecen sene telefon aldim aldiktan bir hafta sonra bu kadar borca girdigime uzuldum sebep cokta bi farki yoktu alt modellerinden ve hepsi ayni islevi goruyor sacma geldi bunu pahali alan herkes bi sure sonra soyluyo keske ucuzunu alsaydim diye ama bilgisayar oyle degil kardesimin bilgisayari ile benim bilgisayar arasinda cok fark var mesela benimkinden fan sesi hic gelmez ama o bi film bile izlerken sikayetci neden fan sesi ozellikleri falan hep geride oldugu icin sorun oluo wifi si iyi cekmiyor kesinlikle bilgisayar alirken paraya acinmamasi gerekiyo telefon ise hepsi ayni sonucta uygulama yüklüyorsun hepsine
Artık telefonlar günlük hayatımızın neredeyse %90'ını kaplıyor. Telefonunuza 1 saatte kaç kez baktığınızı düşünün. Cevap çok basit. Elimizden düşürmediğimiz bu cihazlara elbette verilen ortalama fiyatlara acımıyorum. Abartmaya gerek yok.
Telefon meraklısı değilim. İşimi görsün yeter.. Ancak bilgisayar da işlemci, HD ekran v. s önemli... Çünkü birçok işimi bilgisayar üzerinden görüyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
bilgisayara acımam. ama acıyacak bir para da yok ki ortada. kuruş hesabı yapa yapa ay sonu getiriyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bugün bir hesap ödedim 350 lira civarı koymadı. Yalnız üzerimde toplu taşıma kartı yoktu, babam almıştı. 3 kez kullanılabilen bir kart satın aldım 25 liraya onda da İzban’a binince hepsini aldı. Bir gidişli kullanabildim o koydu.. 😂😂
Ikiside vazgeçilmezdir, telefonu sürekli yanında bulundurduğu için bence telefon
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir şeyi çok isteyip alsam bile verdiğim paraya her türlü acırım. Bize gelen her şey vergisiydi osuydu busuydu gereksiz fiyatlara çıkıyor haketmıyor ödenen ücretleri