+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Niye gizemimi ve mahremimi açık edip işin eğlencesini kaçırayım ki guzum? Bence en güzeli milyarder olsam bile kamufleli, sıradan biri gibi yaşamak. Çünkü düşünüyorum da, şu yeryüzü oyun alanı gibi. Bi şeyler için emek vermek, mücadele etmek daha eğlenceli. her şey fazla hazır ve kolaysa ben sıkılıyorum. Kâlbimiz altın misal olsun yeter valla. Milyarder bile olsam simit, peynir, çayımdan taviz vermem.⭐ 😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
En İyi Cevaplar
+1 yılBabam shjfd
23 Yorumla- +1 yıl
sjssh 😅😅
- +1 yıl
tenk yuu😻
- +1 yıl
Rica ederim Bal 💞
+1 yılEvimizde kaşık yok, havyarı elimizle yiyoruz.

18 Yorumla- +1 yıl
@miyan_çakır Hnagi kısmı inandırıcı gelmedi ufaklık?
- +1 yıl
Ayn knk ksin öyledir bütün site milyardermis zaten jsjsnsnd
- +1 yıl
@miyan_çakır Seni mi kırayım şimdi, nasıl bakarsan öyle görürsün.
- +1 yıl
Ben biraz görgüsüzlük gördüm beybisu
- +1 yıl
@miyan_çakır 1/10 birini sana verip izleyelim.
- +1 yıl
Ukala
- +1 yıl
@miyan_çakır Teşekkür ederim.
+1 yılanlatmaya gerek yok tablo ortada 😂
56 Yorumla- +1 yıl
sjsjdhdj süper ya 😅
- +1 yıl
Boşuna demiyoruz Adanalı olmak ayrıcalıktır diye 😂
- +1 yıl
Süper insanlar
- +1 yıl
güneş başımıza vuruyor ondan olabilir 😀
- +1 yıl
Thanks for eig sosyetik girl 😀
- +1 yıl
Ricalar :D handsomehell boy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİşim yok şu an
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yıl
Orta şekerli kahve diyeyim. Ama kafamdaki bir kaç düş gerçekleşirse aşağıdaki gibi olmak isterim yukarıdaki çok zengin çünkü 😁
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 618 cevap paylaştı. buda benim arabam bayırda çok yakıyo sadece 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
shshsh :D
Ihıııığğ😬
22 Yorumla- +1 yıl
shsjsh :D güzelmiş
+1 yılUla burada herkes bir eli yağda bir eli balda ama iki dakika konuşsan ülke battı iki gün üst üste yemek yiyemiyoruz modu alıyorsunuz , sorsanız uzun adam bizi fakirkestirdi :) deveye diken şart abi
52 Yorumla- +1 yıl
sorun da bu ya ztn zengin çok zengin fakir çok fakir. yanlış olan bu ztn
- +1 yıl
Simdi sorunu soyle değerlendirmek lazım ozaman bu ülkede zengin olmakta senin elinde fakir olmakta yani çabalar birazda aklını kullanabilir Allahta yardım ederse zengin olabilirsin
Aşırı olmasa da her istediğini alan kendini hicbirseyden mahrum etmeyen ama lüks de yaşamayan biri desem ne anlarsın 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Paranı çarçur ettiğini
- +1 yıl
Tamam tamam sen haklısın :D
- +1 yıl
İşte bu kafada olmak şart :D net
+1 yılBilgisayarın benim yerime para kazanması 😅
18 Yorumla- +1 yıl
Bana da gönder :D
- +1 yıl
Çok basit ortlama bir bilgisayar alıyorsun sonra 16gram atıyorsun ardından 10 tane sanal bilgisayar kurup knight online giriyorsun 😅 ayrıca benim ki bir az hileli 9 saatte 500 tl atı sağ olsun 😅
- +1 yıl
sjssj ya oyunla ne işim olur benim :D
- +1 yıl
Kanka maksat oyun değil 😅 günde 15 20dakiks tek bakıyorum 😅 ek gelir geliyor mu evet 😅
- +1 yıl
Haydaaa nasıl öğreneceğiz bu oyunu 😬
- +1 yıl
Youtube ye yaz tamamdır 😅
- +1 yıl
😃✌️
- +1 yıl
Bi 100 tl dahs 😅
+1 yılParanın ne kadar zor kazanıldığını bildiğim için her istediğimi istediğim zaman alabilme ihtimalim olsa da yine de ayağımı yorganına göre uzatıyorum her şey istediğimiz an gerçekleşse doyumsuz oluruz
21 Yorumla
+1 yılHer türlü ama gerek duymam çıkarcı insanlar türer gerek yok baby😘💓🙃
24 Yorumla- +1 yıl
Bak anlayan anladı 😅 yinede türemesinler hsjsj
- +1 yıl
Yok canım türedikleri yeri yakarız olur biter😅
- +1 yıl
Tamamdır benzini kapıp geliyorum hazır elin değmişken benide yak
- +1 yıl
😄😄😄😄
+1 yılKafama estiği gibi şehir değiştirir , canım çektiğini anında yer , beğendiğim bir şeyi ihtiyacım olmasa da alırım ama tutumluyum 😂😂 çünkü birazcık gayrimenkul almam lazım 😎
30 Yorumla
+1 yıl17 Yorumla- +1 yıl
☕-_-
- +1 yıl
Neresi burası
- +1 yıl
5 yıldızlı otel 😃
- +1 yıl
Yok ben anlamadım 😅
- +1 yıl
Gelirini söylemeden maddi durumunu anlat dedin ya. Arabayı evi atmak görgüsüzlük olur. Tatilden resim atayım dedim. Ordan da anlaşılır maddi durum diye 😃Gerçi böyle de bi tık görgüsüzlük ama olur okadar
- +1 yıl
Heh şimdi anladım :D
- +1 yıl
Çok egoist biri olsamda maddi durumum gerçekte çok iyi olsa dahi anlatmakla uğraşmam kendimi. Doğru olmaz çünkü ülkede bebek mamalarına alarm takılırken... Tabiki ülkede böyle durumlar var diye bizde aç gezmesek bile maddi özgürlüğün getirdiği durumu göze sokmaya hava atmaya gerek yok. Kaldı ki maddi durumum da öyle çok çok iyi değil. Kendimi ay sonuna atıyorum ama eksiğim yok şükür hiç de olmadı 🤪
+1 yılGelirim milletvekilinin aldığı maaşın yarısı.
Söylemeden nasıl anlattım ama 😅😄🤣😂😁14 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel sjsjs
- +1 yıl
😁 teşekkür ederim beğendiğiniz için
- +1 yıl
Ricalar 😅
- +1 yıl
🌼🌼🌸
Anla😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bana bunu gönderme ciğerim yaniiiyy
+1 yılHaftada 2 gün balık, 2 gün tavuk, 1 gün kirmizi et, yanlarında Weider marka whey protein, ZMA kapsül gibi pahalı günlük aktivitelerim var. Nereye gidersem arabamla gidiyorum. 😂 Bence ortalama genç için iyi⚡️
13 Yorumla- +1 yıl
Kanka zorundasın çünkü spor yapıyorsun ne güzel de, bende spor yapıyorum protein almam lazım ama alamiyom pahalı tavuk yiyorum da et eve hiç girmiyor🙂😂
- +1 yıl
Kıyamam ya 😃
+1 yılKoç veya Sabancı desem yeteri kadar anlaşılır olur mu😂
11 Yorumla- +1 yıl
sjdjsh olur olur
+1 yılMilli gelirin yarısı bu sitedeymiş meğer, yorumlara bak. Ben de öğrenciyim işte.. Gelirim yok, harçlığım var.
44 Yorumla- +1 yıl
Sonunda aradığım yorum dındkdndjdndj
2 saattir cringelik seviyem tavan yapmıştı bu yorumlar ne ya. - +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Aynı hisleri paylaşıyoruz.😅
- +1 yıl
Geçen Youtube'da izledim, Türkiyeye erasmusla gelen Fransız bir kız diyordu ki, burada zenginler hep zenginliklerini gösterme peşinde vs. Fransada zenginler gayet sade ve sıradan gözükmeye çalışırlar. Gösteriş yapmazlar.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Burada para kültürsüz, okumamış insanların elinde çünkü. Neyse, konu başka yerlere gitmesin..
+1 yılGratis, watsons, eve shop gibi mağazalardan markasız deodorant, duş jeli, şampuan, diş macunu kullanıyorum. öğrenciyim her gün yemekhaneden yiyorum sürünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılElbette...
Mühendis asgari ücrerinden biraz fazla diyorum ben...
Genelde asgari ücret aldığımı sanıp acıyan gözlerle bakıyorlar :))
10 YorumlaAklıma ilk gelen
burada bi Petrol zinciri olan bi bayan vardı beni tehdit savuran 🤪
Sahi ya acaba hangi şirket onundu aramızda kimler var kimler ona göre 😂10 Yorumlaböyle denebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazlasıyla rahat yaşıyorum ama şunu fark ettimki rahat batıyor galiba maddi açıdan sorunum olmasa bile etrafımdaki insanlar ailem ve birkaç dostum hariç herkes fazla egolu sinsi insan çok etrafında bu sıralar fazla üzüldüm.
10 Yorumla
+1 yılMarkette ürünlerin fiyatlarına bakmadan alışveriş yapamıyorum, baktıktan sonra da alamıyorum öyle söyliyim.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Buyrunn.. tahminler gelsin 🥲
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılİstesem olurum zengin ama istemiyorum zengin olursam intikamcı yönüm ortaya çıkar çünkü çok fazla adaletsizlik var.
10 Yorumla
+1 yılHergün yarım kilo tavuk 5 yumurta 500 gram pirinç 100 gram yulaf yiyorum yanında salata zeytin yağı 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir dünyada yaşıyorum ⚓
10 YorumlaKravat olmasa iki yakam bir araya gelmez mazot almış başını gidiyor arac depoları dolar dolmaz bosaliyor kis geldi kombi üşümesin diye altına mum yakiyom 😉
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılGece karnım aciktiginda canım eğer ayvalık tostu yemek isterse motor atlayıp ayvalığa gidiyorum.
Yiyip geri geliyorum.
Teşekkür ederim.10 Yorumla 
Villada oturup elektrik faturası çok gelmesin diye karanlıkta oturuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaa 😃😃
+1 yılBaba tarafım BMW'ye binerken ben binemiyorum. Yanlarına gitsem binecek kadar zengin olabilirim, yanlarına gitmeyip BMW'ye binemiyorum. 😂
10 YorumlaMarkete rahatça girip hatta gerçekten Lüks alışveriş yapabiliyorum. Ayrıca aylık belli bir meblağ parayı yatırım için kullanıyorum
10 Yorumla
Isciyim okumadim.
10 Yorumla
+1 yılMarka giyinerek net şekilde ifade edilebilir bence ama başka şekilde birine maddi gelirimi ifade etmek için uğraşmam yani gerek yok :D
10 YorumlaArabamla ayda iki kez full depo gezebiliyorum. Arabam benzinli.
20 YorumlaAtılan izmaritleri havada yakalıyorum yere düşse içikmez ortalık hastalıktan geçilmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPazartesi okulum başlicak ve inan giyicek hiçbir şeyim yok hadi onu geçtim ayakkabım yok onuda geç alıcak paramda yok ekonomi iyi diyenler utanır mı bilmem
25 Yorumla- +1 yıl
Soyle bir sey deyim dun bugün yarın dünyanın her yerinde yoksul insanlar hep vardı ve olacak bu ekonomi ile alakası var mı bilmem
- +1 yıl
Ama böyle Bi platforma girecek telefonun ve internetin var
- +1 yıl
@Gamzelimelis ya cidden bu konuşma şekli nekadar yersiz yani çağımızda bu dediğin şeyler bir lüks değil nefes almak gibi sıradan bir durum , iyi ki nefes alıyorsun demek istiyorsun sanki :))))
- +1 yıl
@FirariHayat alakası yok ben acıtasyon yapılmasından nefret ediyorum bence gayet de lüks ayakkabın yokken telefonun varsa fazla lüks
- +1 yıl
Gamzelim kesinlikle sana katılmıyorum lakin turkiyede ki insanlar gerçekten çok nankör konuşmalari ev araba arsa ama gel iki dakika konus gelecek korkuları var yani tutarlılık sifir
+1 yılHaftada 2 defa gece hayatim mevcut yarıni cok fazla düşünmüyorum suann istediğimi alabilme özgürlüğüne sahibim dip not: sifir birikim kazandığını ye modundayim 😂
10 YorumlaHer gún ayrı bi bereket
10 Yorumla
+1 yılMemur 😂😂😂her dönemin en az maaşlı çalışanları diyebilirim 😝
10 Yorumla
+1 yılİstediğim 2 şey var ise içinden 1 tanesini seçmek zorunda kalıyorum.
10 Yorumla
+1 yılMesela mağazada beğendiğim bir şeyin fiyatını kasada öğreniyorum bu yeterli mi acaba 😄
10 YorumlaAlmak istediğim her şeyi alabilecek kadar var durumumum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsgari ücretin altında kazanıyorum yanı sıra yolsuzluk yapıyorum elime toplam geçen para 7-10 bin arası oluyor ama günlük düzensiz harcamadan dolayı sürünüyorum
10 Yorumla
+1 yılİstediğim herşeye erişebilirim alabilirim ama gerek yok
10 Yorumla
+1 yılIstedigim zaman istedigimi yapabilirim. Anma bn sade ve mutevazi biriyim.
10 Yorumla
+1 yılKendime fazlasıyla bakıyorum evli olursam eşime yarı halde bakabilecek durumdayım
10 Yorumla
+1 yılRahat alışveriş yapabiliyorum gelebiliyorum eğlence mekanlarına gidebiliyorum tatile gidebiliyorum
10 Yorumla
+1 yılDışarı çıkınca istediğimi yiyebilecek gelirim var. (Tabi her gün)
10 YorumlaCebimdeki telefon maddi gelirimi belli ediyor ucuz bir telefon kullanıyorum.
10 YorumlaKirada değilim aylık 2 bin taksit ödüyorum 3 bin evin masrafı birikim yok olmuyor
10 Yorumla
+1 yılİstediğim zaman TR den çıkıp kanadaya gidebiliyorum
10 Yorumla
+1 yılsöylemicem bunu 😒 zaten nasıl belli edilir ki görselle 🙄
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 aylık maaşımla 10’lu provis , 2 çokomel bir de just mu ne meyve suyu alıyorum
10 Yorumla
+1 yılNe diyebilirim ki, 5 tane asgari ücret kadar diyeyim.
15 Yorumla- +1 yıl
Öhh okdr kazanıyo musun ya mesleğin ne ki
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk nafakam o kadar. Çalışmıyorum.
- +1 yıl
Yuhh o nasıl nafaka ya. 30 bin mi nafakan yani 😀😀
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk evet
- +1 yıl
Maşallah valla ozaman eşinin durumu iyiydi sanırım?
u +1 yılHer istediğimi yapabiliyorum. İstediğim yere gidebiliyor istediğimi yiyip içebilirim.
10 Yorumla
+1 yılMarkete gittigimde gozume ilisen canimin her istedigini aliyorum diyebilirim 🤓🙈🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışarak ev, araba, bilgisayar aldım ve istediğim bir çok şeyi alabildiğim bir hayatım var. Sanal olmasına rağmen steam hesabım bile 100 bin ediyordur :D
10 Yorumla
+1 yılKarın tokluğuna yaşıyorum. Maddi durumum bu 😂
Zengin kız var mı diye bakmaya geldim 😁😁10 YorumlaRahat bir yaşama sahibim. İstediğim her şeye sahibim. Bir gencin istediği her şeyi yaşıyorum.
10 Yorumla
+1 yılZengin falan degilim 🤷♂️ Gelirimde haftada 4-5-6-7-8-10 bin arası diyim 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler