Sevgilimle beraberken çoğunlukla hesapları ben ödüyorum ama artık suistimal etmeye başladı. Nasıl düzeltirim bu durumu?

Erkek kadar kadın da hesap öder hiçbir zaman böyle kaygılarım olmadı ve ortak ödemek yerine ısmarladığımda çok oldu ama erkek arkadaşım bu durumu suistimal etmeye başladı gibime geliyor sürekli sende var mı diyor ben ödüyorum. Ödemekten gocunmam ama çok olmaya başladı. Bi yere gittik 2 kadeh iç paran yoksa 4-5 kadeh içiyor sonra eli cebine gitmiyor. Ben alkol getirdim arkadaşlarımızı eve davet ettik onlar da nezaketen alkolü siz ikram ediyorsunuz evde yiyeceklerimizi de biz alalım dediler arkadaşlarımız ve sevgilim markete gitti sevgilim onlara ödetmemiş benim kartım ondaydı onu da benim kartımdan çekmiş bu bana çok tuhaf geldi çünkü arkadaşlarımız bile alkolü siz aldınız yiyecekleri biz alalım dedi hadi misafir diye düşünüp onlara ödetmek istemedin kendi paranla al o zaman benim kartım onda diye benim kartımdan çekmiş. Düşülereniz neler? ( ayrıca ben memleketimden gelirken hep nezaketen ona o yöreye ait ufak tefek hediyeler getiririm o gelirken eli boş dönüyor ama başka arkadaşlarına bir şeyler getiriyor, neyse sonraki gelişinde getirir dedim onda da getirmedi bana tuhaf geldi.)

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım arkadaşlar rahat olun.. yalan da söylemiş bana bazı meselelerde onu da yakaladım. Kurtuldum. Hepinize teşekkürleeeeerrrr
Sevgilimle beraberken çoğunlukla hesapları ben ödüyorum ama artık suistimal etmeye başladı. Nasıl düzeltirim bu durumu?