...
Hesabı sürekli ben ödüyorum?
...
Ayrılmalısın. Sevgilim yok ama arkadaşımla gittiğim de çocuk bana sen ödeme diyip benden alması. Bu kişi arkadaşım. Sevgili olduğun kişinin böyle yapması normal değil. Ya cimri. Ya gurursuz. Ya başka kızları yediriyor. Ya sana değer vermiyor. Ya da parası hiç yok ama yine de bir erkek durumu olmasa da bir kadının sürekli ödemesine izin vermez bu yüzden bu kişiyle ayrılmalısın. Daha şimdiden böyleyse evli olsaydınız şuankinden daha cimri biri olur.
Bence pahalı bir mekana gidip baya ye iç sonra ayrılıp kalk masadan bırak kalsın got gibi hem ödediğin hesapların karşılığı olur hem de yapman gerekeni yapmış olacaksın
Ya görüşüne çok güldüm :D
Ama yapamam ki, sırf para konusundan dolayı ayrılamam. Benim cimri birisi olduğumu düşünür sonra... :)
Bak bunun cimrilikle alakası yok ama insan kendini kullanılmış hissediyor ya da karşındaki senin bunun garkında olmadığını düşündüğünü bilmek insanın ruhuna baskı yapıyor. Ben bahsettiğin şeyi en yakın dostum tarafından yaşadığım için anlıyorum.
ben olsam ayrılırım cünkü olan senin parana oluyor hep kızlarda ödemez hesabı hem erkek de yani sonuçta kimsenin parası değirmende gelmiyor yani o yüzden yanlış bir şey yapıyor
Ne guzel isde odedigin hesaplar sana su yol elektirik olarak geri dönecek ilerde 😂😂😂😂
Cevap
9Cevap
Canım kendini kullandırma yüz buldumu aldatır bile. kolay kazanılmıyor para
Sana yedirmediklerini başkalarına yediriyordur emin ol 😉
Bişey diyimmi kesinlikle o çocuğa ne güven ne de sevgili de
Degilsin bence. Erkek arkadasim odediginde ben rahatsız oluyor, ve başka şekilde bunu telafi ediyorum mesela. Ve onun her seferinde kız arkadaşına hesap ödenmesi hoş değil normal de değil bence
Hakkaten hesap geldiğinde ne yapıyor şekilden şekile giriyor mu. , yemeği yiyip hemen dışarı mı çıkıyor anlatsana
normal değil açıkçası nasıl yediriyo acaba kendine tamam 1-2-3 ama hep değil yani o neymiş öyle
Sen abartmıyorsun. Bu durumdan rahatsız olman normal.
Normal diyil acik acik kullaniyo hem eyleniuor hdm parani yiyo
Allah aşkına hesap gelince ne yapiyor?
Bana göre normal değil. Düşünmüyor bazı şeyleri.
Al karşına konu sırayla olur bu işler
Sevgilinle ayrılırsan ben le de ciksana😃
Çocuğun maddi durumuna bâglı
Ödeme biraz da o ödesin :)
O nasıl bir erkekmiş öyle
Bence o adam grursuz
Sevgilin fakir mi?
Ayrıl.
Öde mı diyo sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar