Hesap ödemede napaliiim?

Arkadaşlar ben hiç hayatımda bir erkekle çıktığımda hesap ödemeye yeltenmedim bile. Elimi cüzdanıma dahi atıp yalandan "birlikte ödeyelim" gösterisi yapmadım. Hesabı ödemesini hep karşı taraftan bekledim. Neden diye soracak olursanız çünkü toplum bunu artık kabullenmiş ve erkekler bi kız hesap ödemeye yeltenirse ve öderse o kızı slk olarak görüyor. Ben asla o konuma düsmek istemedim. O konuma düsmektense yiyici tilki olarak anılmaya razı oldum. Ama bu sefer başka bu erkek benim ciddi gördüğüm biri ve ne yapmam gerek bilmiyorum. Elimi cüzdanıma atmalı mıyım yoksa yapmamalı mıyım? Bu arada bu erkek benimle görüşmek için çok çok ısrar etti. Kendisini 2.3 yıl önce tanıdım ama hiç adam akıllı konusamadık ve bulusamadık da bazı sorunlar felan yasandı. Bu sene de yazdı bana buluşmak istiyorum dedi düşünücem dedim. Normalde hemen bulusurum ama ona karsı içimden gelmedi açıkçası. Neyse tamam dedim ben buna. Ama bana karşı olan tavırları ve ilgisi bana verdiği değeri görüyorum konustukça. İlk kez biri bana böyle ilgili ilk kez biri bana burcumu soruyo mesela, beni tanımaya çalışıyo. Onu sevmiyorum duygusal bi sey yok. Kendisi bence benimle bu kadar uğraşmasının nedeni ona sktr çektim diyeydi. Onu sallamadım yıllarca, görmezden geldim beni elde etmeye çalışıyo bence. Ve ne yapmalıyım hesap ödeme aşamasında elimi cebime atayım mı yoksa buna da aynı şekilde mi davranayım?

Hesap ödemede napaliiim?