2+1 eşyalı ev meydanın göbeğinde meydana 100 metre uzaklıkta 1.000₺ eşyalı bin TL çok ucuz
https://fb.watch/gfMqCYvc2N/
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kiraların en ucuzu istanbulun en uç yerlerinde ve 5binden başlıyor. orta seviye oturmalık evler 15/20 bin civarı.. merkeze doğru en dandik bodrum katları bile çok pahalı.. pahalılığın sınırı yok. bu arada iki gün önce yarım döner dürüme 85 lira verdim
burada merkez meydan bak meydanın göbeğine 1 dakika yürüme mesafesi kiralar 400/500₺ merkez göbeğine meydana 2 sokak üstünde evler çok ucuz burada
Kücük sehir olduğu icin İstanbul büyük zenginler semti fakirin İstanbul’da işi ne zaten aklım olsa asla gidip orada kirada çalışmam kazanca kiraya veriyor millet
nere ora peki?
Burdur Fatoş
İstanbuldan neredeyse 2 kat büyüksünüz yüzölçümü olarak. İstanbul çok küçük bir şehir ama nüfus olayı var. sizde de nüfus az ve yüzölçümü büyük, o yüzden ucuz her şey. ama bir de ortalama gelirniz nedir o önemli
274 bin nüfsunu varmış. istanbulun tek bir semtinde bile 4 kat fazla nüfus var
Burdurda 110 bin sanıyordum baktım 117 bin kişi yaşıyormuş nüfus az gelir ise babamın emekli maaşı 4 bin küsur
Ev aldık geçen ay 140 m2 ev 350 bine aldık az masraf ettik 400 bine geldi ev kiradan geçen ay 475₺ dem çıktık Şu an ev sahibi 500 e baskasına vermiş kraya bizim eski evi kiralar ucuz
Ama
Mesela işe girsen 120-130₺ veriyorlar
Burdurda ucuz olduğu icin bu oara normal gelşyor calısıyor herkes mesela geçen kış 12 saat 100₺ te çalışıyordum 130 olmuş yövmiye
burada yayan biri icin yeterli geliyor asgari ücret veren yok mesela arkadaş KİRTASİYE de 65₺ alıyordu günlük ama sigorta etmediği için çıktı 1 yil kadar çalıştı orada
Burdurun köyler dahil nüfusu o
Burdur merkez in nüfusu 117 bin
Sen il ilçe köy sayısına bakmışsın 274 bin 😂
Tek sehşr merkezi 117 bin nüfusu var
İstanbul'da fakir yaşayan çoğunluğu anlamıyorum bu noktada. Taşınsalr böyle memleketlere ne rahat yaşarlar
Ama iş bulamazlar ki burada fabrşka çok az tek fabrşka mermer fabrikası
Var tabi çapa makinesi fabrikaları tatlı kadayıf fabrikaları makarna ama
Geneli mermer fabrikası burada iş olacağı az
İstanbul zaten kendi başına ayrı ülke olmuş. TR enflasyonu 83ken İstanbul enflasyonu 108
iş burada da bulamyorlar ki
Bilmem orada fabrşka çok iş kura giriyorum orada is ilanları 1.000 tane ise Burdurda toplam İŞKUR da iş arayan yer sayısı 6-7 tane oluyor bazen 36-38
yaa nüfusun yğzde kaçı işsiz bir gir bak
Mesela Şu an güncel baktım
İstanbul’da is kur işçi arayan yer 9.750 adet
Burdurda ise 71 adet
Farka bak
9.750 ye 71 adet
tabiki nüfus ve yatırım farkı olacak ama oran olarak bakarsan burada belki işsiz oranı çok daha yüksektir ordan
Valla orasına bilmem de durun bu şekil meslea burada ev 140m2 evi geçen ay 400 bine aldık İstanbul’da m2 si 6 bin TL mis oda 140 metre çarparsak 840 ediyor aam haberlerde gördüm hesaplamıştım 8 milyon
8.000.000.00 TL ediyordu m2 değeri burada ucuz
Öyle işte Fatoş
İstanbul'da 1 milyonun altında klube bile yok, o kadar söyliim sana
Valla İstanbul neydi o arkqdwe ora gitti 600 TL ev tuttu hatta begenmemşsti ben tut dedim tuttu orada evi güzel ama az rutubet var dşyordı onunda makinesine alacaktı bulan buluyor birde öğretmen bu kişi 9 bin maaşı var 600₺ ev bulmuştu orada yayla mahallesi var orada yayla belediyesi mi mahallesi mi neyse
İstanbul'da 600 tlye ev imkansız. İstanbul dılı ve tehlikeli semtler var esenyurt vs gibi oralarda max oda bulabilir ama 600 yine çok az şu devirde. bir sene filan önce geldiyse olur
Geçen sene şşte 2021 de tuttu evi 600₺ di yayla diye bir mahallede idi
milyar tane mahalle ismi var.. sen bir gir bak ilanlar 3/4 binin altında evler var mı normal semtlerde. haa bu arada bazı semtler tehlikeli dedim ya orada çok dolandırıcılık ilanı çıkar
Anladım bilmem artık
Bak burada biri soru sormuş
1.800₺ ye eşyalı ev tutmuş
Su dahil faturaya su bedava kira icinde 1.800₺ miş tesadüfen dün akşam gördüm sordım tüm faturalar dahil mi dedim sadece su dedi
sizin orada mı. evet gayet iyi bu devirde o fiyatlar.
Cevap
3Cevap
Ora nere la, Hakkari falan mı?
Yok la Burdur Akdeniz bölgesi
2014 yılından mı yazıyorsun :D
2022 yolundan hacı siz kazıklanmaya alışmışsınız herhal bana bu fiyatlar bile çok geliyor
2022 de fiyatlar bu şekil
İnanmıyorsan gel
Sabahtan seni 15₺ saç sakal traş ettiren
Ordan karnına 12₺ tavuk döner yediririz ordan kira fiyatlarına bakarsın
Belli mi olur buraya taşınırsın 😂
burada öğrenci okumaya geldi
Okulu bitti burada yaşamaya karar verdi yaşıyor
benim orada ekonomi cok iyi
Maaş ne alıyorsun burada o maaşı vermezler memur değilsen
Senin yer Nere
ben maas almıyorum herkese para veriyorum gönlüm boldur
Banada ver
Angara burası cok guzel esiyor hem de
Eyiymiş
Öyle yer varsa millet hemen gelmeli
Gelen yok ki nüfus 110 bin 😂
Alamancılara her şey ucuz ve cennet vatan.
Ne almancısı yurt dışına çıkmadım bile akrabalar var Almanya’dan gelen ama 1 kuruş faydası yok bana
Orası neresiki
Burdur merkez
Eşyalı evler faturalar dahil 1.200 dü eskiden geçen baktım 2.850-3.000 TL’ye gördüm bence uygun eşyalı hem faturalar her şey dahil 3 bin
Akdeniz bölgesi deilmi
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?