Değişen ülke şartlarında geçirebiliyor musunuz? Maaşınız ne kadar? Kira var mı? Aylık ne kadar tasarruf yapabiliyorsunuz? İstediğiniz eşya, kıyafet ya da gıdayı alabiliyor musunuz? Gelecekten umutlu musunuz?
Aile için cevaplarsam olumlu ama kendim için cevaplarsam durum vahim. Aile evindeyim durumları iyi olmasına rağmen bana yeteceğini düşündükleri kadar harçlık veriyolar ama yetmiyor. Yazın çalışacaktım her istediğin olmuyor mu zaten deyip izin vermediler ama ben karnımı bile doyuramıyorum. Annemle aramız hiç iyi değil zaten. Bir ay kadar önce parmağımı kırdı o günden beri evde yemek yemiyorum. Yaptığım yemeklerden yemeye hakkın yok bu zamana kadar yediklerin haram olsun dedi. Ye dese de yemem sanırım bundan sonra. Evde yapmaya kalksam Ocak kirleniyor diye söyleniyor. Dışarda yemeye kalksam para yok. Bana burs gönderiyor dayım bu para babama veriliyor onun hesabına yatıyor ama şu an bana verilen harçlıkla o burs arasında 5 kat fark var. Kısacası şu an şu durumda tek derdim aç olmamak. Fazlasında gözüm yok
Annemin haftada bir gün evde olmadığı zaman dilimi var. O zaman diliminde evde yemek yapmayı planlıyorum poğaça falan depolarım tabi gelince anlar ama anlarsa anlasın o yokken rahat yaparım. 2 sene sonra da mezun olurum zaten
En İyi Cevaplar