AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Ayıp değil canım karşına al güzel bir dille anlat ya ev masraflarına yardımcı olsun ya da başka bir yol denesin..
Bence ayıp değil, masraflara ortak olmalı.
Sonuçta aynı evde yaşadığın ailenle bile bazı çıkarların olmadığı zaman ters düşebiliyorsun
İstemezdim kendinin düşünmesi gerekiyor kira olmasa dahi mutfak masraflarına elektrik su vs yardım etmesi gerekiyor
Bence ayıp olmaz. Neden olsun ki onun bir masrafı var sonuçta. Karşına al konuş hem okusun hem çalışsin
Bir haftayı geçen misafirlikte mutlaka mutfak masrafına dahi olsa yardım etmeli insan etmiyor olsa bile ben söylerim gelirken şunu alırmısın diyerek
Böyle düşüncesiz bi arkadaşı hala evinde tutman senden faydalanıyor menfaate giriyor artık 3 ay kısa Bi süre degil sonuçta
3 aydır kalıyorsa misafir değildir zaten istemenden ziyade onun düşünmesi gerekiyor o kadar düşüncesizse durumu olmayabilirmi
Ayıp mı nerede beleş oraya yerleş yapmış arkadaşın bir zahmet kesenin ağzını açsın
Kendisinin teklif etmesi gerek aslında bunu düşünmesi lazım
Misafirlik 3 gün sürer bu onuda geçmiş. Asıl sen ses etmedikçe bu onun daha çok işine gelecek
O artık misafir değil, sen ona bakmak zorunda değilsin. Ortak olsun her şeye
Eğer çalışıyorsa ve sürekli kılıcıyla elbette masrafları ortak olmalı eğer çalışmıyor veya çalışmak için bir gayret göstermiyor ve gidici biriyse değmez istemeye ve soylemeye
Tatlı bir dille izah et. Anlamıyorsa seni kullanıyor demektir
Böyle yakın arkadaş mı olur resmen seni kullanıyor
Bence istemelisin bu zamanda bedavadan yaşam olmaz.
O senin ev arkadaşın olmuş artık, masraflar ortak olmalı
Gerçekten yardıma ihtiyacı var mı, maddi durumu iyi mi ona göre karar ver bence.
Asıl onun yaptığı ayıp
Seni enayi yerine koyuyor
Kullanıyor
İstemeye gerek kalmadan masraflara katılması gerekirdi
3 aydir bir yasiyorsunuz araniz da ayip mi kalir?
O bedavaya yaşamaya utanmıyorsa sende istemeye sakın utanma. Hayır kurumu değilsin.
uygun dille masraflara ortak olması gerektiğini anlat...
hayır istemezdim. evimde kalmasına izin verdiğim biri 1/2 kişi olur en fazla. :)
Bir geliri varsa elbette yiyeceği içeceği şeylere yardım et
ortakl olmali nasil bir bencil arkadaşmis o.. senden geçiniyor hiç hoş değil
Misafirlik taş çatlasa 1 aydır. Taşın altına elini koymalı tabi olmaz öyle.
Eğer yakın arkadaşınsa düşündüğünden de fazla ayıp etmiş. Üzücü 🙄
Bence ayıp değil, masraflara ortak olmalı. 3 aydır söylememiş olman hata, en başta söylemeliydin.
Hiç bir şey yapmıyorsa ona de ki kıçını kaldır da bari ev işine yardım et yoksa sg
Misafirlik üç gün güzelce konuş sen onun yükünü çekmek zorunda değilsin bir ekmek olmuş 5 tl
Yani 3 ay evimde kaldıysa ve kalmaya devam ediyorsa bir zahmet masraflara da ortak olsun
O hiç düşünmüyor mu ya ne biçim arkadaş beleş geçinmeyi seviyor heralde durumu yokmu acaba ya da cokmu sıkışık bir durumda öyle bir şey olsa durumu sana anlatıyor mu? Ben biliyorum o da herşeyin farkındadır ama sesini çıkarmıyordur. Hatta belki bişey aldığında sen görme diye gizli gizli alıyordur. Ortak olması lazım knk yeyistiremiyorum sende gelince masraf arttı bı el atsan çok iyi olur de. Eğer el atmak istemezse çıkmak isteyecektir evden.
Kanka 2-3 bir şey atar mısın ya bende çıkışmadı dersin
Bedava gel yat kim bulmuş böyle enayiyi çalışıp oda sana yardımcı olsun.
Kendini yaslicak. yer ariyormustu seni bulmus sen istersen artik kendine manita bulur orada kalir
Onun demesi lazım ben de destek olayım diye yoksa yeter artık denir yani
Merhabalar 🙃
Misafirlik kısa süren birseydir, eğer 3 ay olduysa destek olması lazım
Arkadaşla Lara konularına girmek büyük hata baştan konuşman gerekirdi şimdi kötü olacaksın
Bir işe girip çalışmasını isteyebilirsin en azından.
Beraber yaşayacaksak masraflarıda paylaşmalıyız de
Ayıp yani kusura bakmazsanız asalakça davranan insanlardan hiç hoşlanmam uygun bir dille halledin lütfen
Artık misafir değil ev arkadaşın olmuş ve her şeye de el atmalı bu ayıp da değil sen sadece kendine bakardin önceden şimdi de aynı şeyleri daha fazla alıyorsun mecbur değilsin anladın mı? Mecbur yani maddi destek şart
Ben yetişemiyorum her şeye sıkışığım sende yeni bi yer bulanw kadar bana yardımcı olsan gibisinden kibar bir şekilde anlat bnece iki taraf içinde iyi olan bu resmen bedavadan geçiniyor senden bildiğin ayıp ya
Hem ayranım dökülmesin hem g... s... istiyor heralde ayıp drğil iste bu devirde bide
en iyisi teklifte bulunmak. zaten üç aydır burada kalıyorsan temelli kal kiraya faturalara ortak olursun yerin yurdun belli olur diye teklifte bulun.
O kadar uzun vadeli misafir mi olur bokunu çıkartmış, durumu olmasa alma derim ama istemelisin
Sorunun troll olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
3 ay misafirlik için uzun zaman. Bence oturup konuşma vaktiniz gelmiş.
Üç ay az değil. Kendisinin düşünüp ayıp demesi lazım
Sen baya iyi niyetlisn bunu o kizda anliyor bence ama sana tavsiye bu kadr iyi niyeti olma cunku sen kaybedersin artik biyerden baslasin o arkadasin ya da kendine yatacak baska biyer bulsun
Çok ayıp olur sakin ima bile etme. Boyle devam et bu sekil cok iyi
siz ona evinizi açmışsınız bir kaç gün olsa tabiki istenmez ama bu süre uzadıkça arkadaşının bence rahatsız olması gerekiyor istemende hiç bir sakınca yok
Oturup konusmalisin. Masrafları a yardımcı mali.
Sonuçta artık misafir değil, ev arkadasi
Kirası arttığı için çıkmışsa senin evinde beleş olmadığı için ayıp olmaz söyle ama önce bir durumu felan nasıl onada bak daha sonra konuşursun laga luga yapıyorsa zaten boş bir arkadaştır.
3 aylık misafir olmaz, sonuçta başka yerde kalsa kira vb ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Arkadaşı olmamalısınız artık hatta çünkü gerçekten arkadaş olan yardımcı olur sorar
Geciciyse istenmemeli zaten kendisi anlarsa disaridan gelurken hirseyler alir
Hiçte ayıp değil bir eli yağda öbür eli balda yaşıyor senin yanında açık bir şekilde konuş ev giderlerine ortak olsun yoksa kendine başka bir yer bulsun
Misafir dediğin bir hafta olur, üç aylık misafirlik mi olurmuş
3 ayı geçmiş misafir sayılmaz misafirin hakkı 3 gündür o yüzden arkadaşın iyi neyetle söylesen oda seni anlar yardım edebilir bence🤲👍
misafirlikten cikmis bence yakin arkadasim diyorsun iste yardim etsin