Kapitalizm'in faydaları bencesinden sonra şaşıracağınız bir bence daha geliyor ama öncesinde bakalım bu konudaki görüşleriniz neler.

Kapitalizm'in faydaları bencesinden sonra şaşıracağınız bir bence daha geliyor ama öncesinde bakalım bu konudaki görüşleriniz neler.
Güzel soru ve anlamlı bir görsel.
Kapitalizm'in faydaları gerçekten bulunabilir ama Emperyalizm'in faydalarını bulmak çok daha zor, Bence'yi merak etmeye başladım.
Hindistan'ın şu anki durumunda İngiltere'nin etkisi ilk aklıma gelen durum oldu. Aynı şekilde Afrika ülkelerinin İngilizce'ye olan hakimiyeti dünya vatandaşı olmalarına da daha kolay katkı sağlamış olabilir ama getirisi götürüsüne kıyasla çok daha fazla gibi geliyor bana, bakalım neler varmış.
İlla ki bulunur diye düşünüyorum çünkü hepimizin hücrelerinde olan Mitokondri aslında hücrenin başka bir organizmayı kendi içinde çalıştırması.
Yani hepimizin içinde hem Emperyalizm hem de Kapitalizm örneği var.
Emperyalist sistemin en kötü tarafı zenginliğin ve yoksulluğun bir tarafta kutuplaşması ve bu kutuplaşmayı dengede tutmak ve desteklemek için oluşturulan beyaz yaka personel kadrosudur. Yani arka arkaya yapılan yoğun toplantıların sonucunda genellikle çıkan sonuç, üretim hacmini artırmak için daha yüksek iş performansı talep edilen edilen işçiler ve yükselen hacim neticesinde daha fazla para kazanılması sağlanılan patronlardır.
Cevap
4Cevap
Ben zararlı olduğunu düşünüyorum
Olmaz olur mu medeniyetin gelişimi bu sayede oldu.
bence yok insanları köleleştiren bir sistem hep güçlünün yanında...
artıları sadece kan emicilere emparyalizmin başka kimseye faydası yoktur
kendi ülken emperyalist değilse zararlıdır tabi
Ben liberalistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?