AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Sevgiliyle cikacagin eve 1700 kiranin üzerine fatura ve gıdayı da ekle
Yurda 400 lira vermek. Manitayla aynı akıl işi degıl.
Tecrübeyle sabit
Yurda 400 vermek daha mantikli sevgilinle cikarsan 1700 tl haricinde daha fazla masrafin da olucak
Ne sevgilisi zaman geçermi sıkıcı olur bir süre sonra en güzeli kankalar ile ortak kiraya çıkmak Kafa çekip PS oynarız hatada bir sevgili tokmaklamak yeterli 👍
Zihniyete bak ya haftada bi tokatlamak ne ya 🤮
Bi böyle sevgili bulamadım. Kirayı ödesin yemek yapsın gunde bi kere de versin...
aynen ya 🤣
Bence yurdu seç 😂 öbür tarafta sadece kira odemezsin eminim
Aradığım yorum😂
Öbür taraf cehennem olmasın 😂
@HazalÇağlaSoral cuk diye oturmuş😂
Yurda çık. Manitayla çıkılan yolun hiçbir garantisi yok pişman olursun. Yaşandı denendi yolda kalındı dmdmdm. Yurda çık.
400 tl verıp yurt da guvenli bi sekıl de kalıp kalan mıktarla farklı seyler yapılabılır.
Yurtta kalmak eğer mecburiyetin yoksa saçmalığın önde gidenidir.
kirayi sen ödüycen sevgilin bedava oturcak bu kizlar cidden canım yurt daha mantikli okadar kira mi ödenir git birkim yaparsin direk ev alirisn yurtts idare et bence
Yurt garanti ama sevgilin garanti değil iyi düşün
sevgilin senden geçinecek yani :) gelmeyin böyle oyunlara
Sevgili ile aynı evde kalmam ben, yurt tercih ederim. Müslüman olan böyle bir şey yapmasın
Aşkım saçmalama ne sevgilisiyle eve çıkması? Kız arkadaşlarla çık kirayı bölüş , üstüne arkadaslarınla zaman geçir , sevgili koca gibi davranır başına kalır boş ver dışarda görüş
Çok sağol ama söz verdim şimdi neyi bahane edeceğim
Hım ailem gelip yerleştirecek beni desen
Yurda yerleşmemi istiyorlar desen
Yaşım 25 inanmaz ki
Ne zamandır sevgilisiniz
Benim de yaşım 24 ama hala ailemin gölgesi altındayım izni dışında bisey yapmam , inanmasin boş ver, gelmese bile ailen , son dk işleri çıktı gelemedi dersin eve de çıkarsan arkadaslarınla çık yurttaki herkes öyle yapıyor , ayıp olacak diye bir hataya körükle gitmekten iyidir yalan
Erkek neyse de sen niye veriyon mq. Hem zükülcen hem para vercen
Enayimisin , hem sevgilinin kirasını öde , hem seni yatakta becersin, hemde yemek pişir temizliğini yap. Ohhh... bize böyle enayi kızlar neden denk gelmedi 🤔
yurt tabii ki saçmalama hadi ayrıldınız ne olacak bana yurt çıksa 1 saniye düşünmezdim
Odaklanma sorunu yasamazsan ve ona guveniyorsan eve çık daha mantıklı
adam seni her yönden kullanacak farkındamısın böyle birinden uzak dur üzülürsün
Kizz yokk bunlarr anlamaz maksat sabaha kadar kudursunlar
Hadi psikopat manyağın tekiyse ve belli etmiyorsa..
Her gece pompa, Bir yerde gruplar vs dönemeye başlar gibi geliyor.
Seni hamile bırakırsa sıkıntı olur gizli üye doğru söylüyor bu kez annen babanla da sıkıntı yaşarsın aslanla ceylan aynı kafese konmaz derler bak avlanirsin
Sevgilinden dolayı derslerine odaklanamazsın
İster hayatının aşkı olsun ister en iyi dostun, ev arkadaşlığı tamamen çok farklı bir olay. Asla sorun yaşamayacağını düşündüğün biriyle bile seni kafa kafaya getirebilir
Cebini zaten sorarken sen vermişsin 400 lira mı 1700 liramı diye 🤣🤣🤣 sence hangisi?
Sevgili sana basmak dan sen ders falan calisamazsin adamı da yakma kendini de
Okumak istiyorsan yurt. Seks istiyorsan ev bu kadar basit (:
Yurt tabiki 🤔 sen okumaya gidiyorsun sevgilinle tatile değil derslerine odaklanabileceğini zannetmiyorum
Şimdiden biriyle evli gibi mi yasican git evlen bari
Mal iste
Bir de okul bitmeden evlenmem diyenler var. Evli gibi yaşamak sanki farklı bir şey
Sevgili buldun evi buldun karnını doydurdun gelip bunu buraya soruyorsun galiba çok accin cinselliğe
Sevgilinle eve cikmaa derss çalışanın ne kadarr güvenilir kii
Egerr cidiyett olsun benle evlensin diyirsann daa pek öyle düşünmez.
Ben yurtta kalmis birisi olarak evi tercih ederdim sevdigim. insanla yasamak isterdim yurttan daha sakin olurdu
Yurdunda kal boş işlerle uğraşma sen o evde hizmetçi olursun anana babana yazık seni oku diye yolluyorlar
Yurtta kal paranın gerisini harcarsin daha avantajlı
Durumun varsa eve çık kyk yurtlarından arkadaşlarım çok sikayetçiydi
Maddi olarak altından kalkabileceksen ev daha konforlu olur.
Sevgili ile tut ev seni bütün yıl kullansın seni sonra hoşuna gitmediği zmnda hadi bak işine demesi sonra neden böyle yaptı
Ekonomik duruma göre değişir
Para 400 diyor Aşk 1700 Mantık Sevgilim tüm kirayı ödesin :D
Bunu sorman bile saçma yurt tabiiki sevgiliyle kirası az olsa bile yurt
Aile evinde bedavaya kalıp parayı birikim yapmak
Mk bu nasıl kafa başka şehirde okuyan birisi aile evinde nasıl kalsın? Bu beyinle okuma sen zaten
@AFiliYlnzlk on kişiyle aynı tımarhanede kalcaksa ya da 1700 tl her ay keriz gibi tek başına vercekse gitmesin evinde kalsın bunu anlamak için beyin olması lazım tabi
Ulan beyinsiz okuyan bi insan kendi evinde nasıl kalsın Allahın dingili? Mecbur yurtta ve ya evde kalacak her gün aile evine başka şehire nasıl gelsin sen nasıl okuzzsünnn mk andavalı ya. Bide hala utanmadan cvp yazıp kendini akıllı sanıyo olmayan beynini s.. tigimm cahili
@AFiliYlnzl üniversiteye gitmesin demek istedim de sen onu boş ver önce insanlarla düzgün konuşmayı öğren kocaman adamsın 2 lafından biri hakaret ya o laflarla bir de eğitimden falan bahsediyor bana
Başka biriyle evlendigini düşün, şu an o kişi sevgilisiyle ayni evde kalıyor, ister misin öylesini?
bu erkek icinde gecerli erkekelr evlenemden ymedikleir bok yok ama bizim gerizakali kizlar kabulediyor öyle bir erkeki
@gizemnnn bu işin cinsiyeti yok karakter meselesi iki cinsiyettede tertemiz masumlarda var aşağılık yaratıklarda
@gizemnnn kiz ya da erkek farketmez. Kendine yapilmasini istemedigin şeyi başkasına yapma.
ben yapmiyorum ama irencler karsima cikiyor erkekelr cogu kirli hepsi kizlrla yatmis
@gizemnnn bu zamanda temiz kız bulmakda zor inan bana :(
Tabiki sevgiliyke eve cikip hic para vermemek hshshsjslakab
her şey para değil kanka
Ama parayi sen yazmissin dostum onu napicaz?
Kardeşim bu çocuğa güven duymasi lazim hem kirayı odeyecegini nereden biliyor ki
Tabiki guven olmadan zaten tasinamaz diye dusunmustum ben
Ben bir kızla cikacaktim bak normal arkadaşım benim ailesi izin vermedi ikimiz telefonda konuştuk
Ailesine soylemeden cikacaktin dostum. Ben oyle yaptim kafamiz rahatti. Hemde friends and bebefits yasiyorduk yani.
Yok olmaz öyle şey anlamadığın şeyler var ateşle barut fitillemeden durmaz
Xdjsnsnbs
Hahaha abi zaten fitiliyorsun ) herkes mutlu mesut takiliyor...
Cak geç diyorsun 😅
Dostum zaten iyi sevismeyen erkekle kadin devam edemez. Terside dogrudur. Herkes kendinden bekleneni yapacak. Oyle ya da boyle.
Ön sevismem iyidir fena değilimdir yapisirim dudağa bırakmam😅😅
Dostum detayin sana kalmis ben genel olarak soyledim. Ozelindir yasarsin ama erkek olarak gorevini yapacaksin. Ya da sansini kaybedeceksin gercekler bunlar.
Manştan evinin kirasını sen niye veriyorsun onu anlamadım
Yarı yarıya olabilir yani bende anlamadım
Bak sen kykda kal. Onun yanında arada kalırsın giderken yiyecek falan alır gidersin
Yok ben değilim
Sadece yorum yaptım ben
Kusura bakma sen sandım bian
Sorun yok
Sevgilinle cık hem 1700 tl ver üstüne bide boş kaldıkça BAFİLESİN seni. :)
Sevgiliyle rahat edebilecek misin ve ailenin haberi var mı
Cevap versene
Kendini kullandırman karşılığı kiranın hepsini ödesin bence o
😂😂😂 yani bu soru sorulmamali. Tabikide yurt.
Okumaya mi o. Olmaya mi
Paran coksa sevgilinle takıl
Nıye senın aklın yokmu
Sevgiliyle hiç bir yere çıkmam
ORtak ödersiniz
Kirayı ortak ödüyor olsanız neyse de, tek sen ödeyeceksen hiç girişme bile
Sevgili ile çıkmak tehlikeli ama
Sevgiliye güvenme derim
Yurda 400 vermek
400 daha mantıklı geliyo
Yurt tabi. Derdi bitmez evin.
Maloz kirayi niye sen oduyosun o erkek o ödesin