Adamın türkçesi yok kıçı kırık odasını 2500e kiraya verip bir de bedavadan öğretmenlik yaptıracak, çakala bakar mısınız ya sinirim bozuldu resmen

Adamın türkçesi yok kıçı kırık odasını 2500e kiraya verip bir de bedavadan öğretmenlik yaptıracak, çakala bakar mısınız ya sinirim bozuldu resmen

İnsanların , eğitim almadığı için yazı yazamadığı belli olan bir insana bu kadar saldırmış olmalarını esefle kınıyorum. Adam belliki kendi eğitimsizliğinden usanmış ve çocuklarına eğitim verecek birilerinin derdine düşmüş. Ve çare olarak bunu bulmuş. Kabul eden gelir tutar etmeyen tutmaz. Zorla mı gelin oturun diyor?
Üstelik ist. da ev kiraları malum. Diğer giderleri de karşılayacakmış. Günde 2 saat ilgilenilmesi karşılığında kabul eden birini de bulabilir belki.
Zaten çok eğitimli olsaydı küçücük evinin bir odasını sırf çocuklarını eğitsin amacıyla birine açmaya kalkışmaz çocuğuna o dersleri kendisi verirdi.
Adam ben cahil kaldım çocuklarım okusun derdinde. Ve yapabileceğim de ancak bu kadar diyor. Yazısı, Türkçesi ifadesi de bu kadar işte. Keşke sizler de kendinizi ya da cahil kalan ailelerinizi çocuklarınızı geliştirmek için acaba başka ne yapabilirim diye oturup düşünerek sadece bu adamcağız kadar bir adım atsaydınız da oturduğunuz yerden sadece adamın yazış stiliyle dalga geçip durmasaydınız.
Adam iyi geceleri yanında da yatayım beni ısıtsın dememiş.
Ayle (!) olacağız diyor allahım ne ilanlar artık ya adamı yakalasan şamar manyağı yapmak istersin net!
Cevap
15Cevap
Saçma bir ilanmış gerçekten
https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/kardan-araba-yapti-ilan-verdi-goren-aradi-41991386
Şu haberden sonra artık şaşırmıyorum ya
On yargi ile yaklastim sonra gop kiralara bakinca az bile istemis 😃7.000 asagi adam akilli kira yok bide fatura ustlenmis alan razi satan razi ise biz b. l yemek duser. Anlasilan yorum yapanlar kira vermiyor.😃😏
Ercan abi öğretmen hanım eğitimi Çocuklara değil de sana verse kirada ne gibi bi indirim yaparsın
Resmen öğretmen kız çocuğu evlat ediniyim. Maaşının yarısını eve versin, kardeşlerine de destek olsun demiş.
Adam nasıl bir konulu film izlemişse hemen odayı ilana vermiş
Bakıcı arıyor üzerine para alıyor 😱😱 enayi arıyor
Önce kendisine Türkçe öğretmeni tutsun rica edelim de
g*ri zekalı o egitimi once kendisine alsaymıs keske en azından turkce konusabilirdi
Böyle bir ilana başvuruda bulunan bayan öğretmen olursa aklından şüphe duyarım
demekki evi kiraya verse 10 bin tlden az istemez bu mahluk
Senin Türkce Dil bilgine tüküreyim sen evlat felan yetiştirme o kapasite yok
Ee Ne olmus Yani Adam belki okula gitmemis belki bilmiyor. Bunla alay mi etmek lazim?
Tek bu mu adam akıllı mantıklı fiyata kiralık ev yok kaldı ki oda versinler
😂😂Türkçem kaydı dkskxkk
A101'in tekne satması kadar saçma bi ilan
Ülkemizin geldiği hale bak
özel ders ücretlerinden haberi yok belli..
Boyle kardeşim ayni havayi soluyoruz
Hayat böyle şeylere iter insanlari
Dalga geçmiş galiba
Eytim şart
😂🕺🏼
Ayleden biri olcek
Hemi de ünüversiteli
Bence üç harfli kaçmış 😂
Bir Ercan yilmazz kalitesi yok peee Türkçe bilseler nolur münafık 😂
iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?