- Yemek pişirmek yok çünkü odada cam yok. - Telefon çekmiyor. - Kadın olma koşulu var!Ne zaman dur denecek bu kira safsatasına ya canım beklentilere bakar mısınız?
20 m2lik penceresiz odaya, ayda 2 bine kadın kiracı arayanlar neyin kafasını yaşıyor?
Yahu öyle bir evde nişantaşı diye kalmak isteyen arkadaş, sahibini pıçaklayıp bedava mapushanede kalabilir. burada olan arkadaşlara fikir. En azından günde bir kaç saat avluya çıkmaya izin veriyorlar. Bide yemek yapılabiliyor. Kirası da yok. Çok girdim çıktım biliyom derrrmişim 😂😂😂
Şimdi buraya yazanlar tek odaklı düşünüyor biz neden böyle olduk nasıl bu durumlara geldik denetleme kurumları niçin çalışmıyor inşaat firmaları satarken eksper raporları beyanlar neden yanlış veriliyor Vb daha işin en dibine inmek gerekir bu millet bu sistem ile de zor işi ehli olana vermedikçe kıyameti bekle diye buyurmuş PEYGAMBER EFENDİMİZ SAV
😂😂😂 arka bahçedeki kümesi kira verselermiş 10 m2 sadece kadınlara çünkü içinde oda arkadaşı olarak tavuk var her yeri açık duvar yok tel var ısınmak için tavuğa sarılacan yemek yapmak yasak her yer saman kira 2000 TL 😂
Herkes rakama göre taşlamış ama semt nişantasi bunu görmüyor millet ayrıca faturalar da dahil ne bekliyorsunuz. İlginç olan sadece bayan için olması, neden acaba🤔
Bunlar bize az yemin ediyorum, kim ayaklanıyor kim eğlem yapıyor kim örgütleniyor anca sosyal medyadan tepki veriyoruz onuda korkarak , inşallah daha kötüleri olur da akıllariz
ev değil p*rno stüdyosu gibi ev sahibi biseksüel olsa kesin kız erkek yazardı zindan gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunda baska bir iş var polise şikayet edin bu neden sadece kadın? Telefona a cekmiyor ora oturacak kadının vay haline bedava verse ben oturmam can güvenliğimden endişe duyarım bu ilanda
Niye herşeye ibadeti karıştırıyorsunuz. Önemli olan tutmak mı? Kabul olması mı? Bunlara bakıp İslamiyeti tartmaya kalkarsak hepimiz gavur oluruz muhafazanallah