2 milyon liraya ev satıp 1 milyona araba 1 milyona da ev alıp kiraya vermek iyi bir fikir mi sizce?

Ankara 'da yeni ve lüks bir sitede 2 +1 dairem var. İçinde 4 bin liraya kiracı oturuyor maalesef kiraya Mayıs ayında verdim. Su yeni yasa çıkınca kiralar arttı şu an kiralar 5-6 bin lira arası oldu. 2 milyon liraya evi satıp 1 milyona araba alıp 1 milyona da bir daire alıp 4 bin liraya kiraya vermeyi düşünüyorum. Tek endişem bu işi şimdi yaparsam ve otv indirimi olursa araba fiyatları düşer. Sizce böyle bir ihtimal var mı benim arabam yok araba almam lazım bu ev haricinde yaşadığım evde benim ama araba almam için mecburen evi satmam lazım başka hiç param yok kredi çeksem ona da çok hurda bir araba alırım öyle arabaları da ben sevmiyorum. Sizce beklemek mi gerekli yoksa evi emlakciya versem mi kiracının kontratı bitene kadar oturacak şartı ile evi satabiliyormusum daha doğrusu alacak kişi bu şartı kabul ederse evi satabiliyormusum.

2 milyon liraya ev satıp 1 milyona araba 1 milyona da ev alıp kiraya vermek iyi bir fikir mi sizce?