Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, simidin 5 lira olması için onay beklediklerini söyleyerek, bazı yerlerde simidin 6 TL'den satıldığını belirtti. Delibaş maliyetlerindeki artışın fiyatlara yansıdığını belirtti. Ankara Fırıncılar Odası da geçtiğimiz haftalara "artan maliyetleri" gerekçe göstererek 200 gram ekmeğin satış fiyatının 4 liraya çıktığını bildirmişti.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevmiyorum zaten
Simdi ne kadar oldu bilmiyorum ama ankaradaki simite o para werilir baskan bizim burada 4 tl oldu simit ama ince tuzsuz bisey ordaki simit cok hosuma gidiyor Ankara'ya geldigimde simit almadan donmem
Simiti sevmeyen birini tanımıyorum. Sanırım yakında soluduğumuz nefes ve yürüdüğümüz mesafelere de para alacaklar... 😑😑😑
Çok pahalı, bu gidişat hiç iyi değil.
İstanbul da 3 simiti 10 tl ye alıyordum. Şu an ne kadar oldu acaba merak ettim.
Geçenlerde bir çocuk "Bu benim son simitim" dediğinde cok üzüldüm. Çocuklarımıza çocukluğu bile çok gördük :(
Bayılırım ama her şey gibi fiyatının artması normal, biz sesimizi çıkarmadığımız sürece daha çok zam olur.
Şaşırılacak bir durum değil. Kendileri hergün t-bone steak götürürken halk bir simit bile alamaz hale geldi. Yazıklar olsun.
5 lira için nasıl onay bekliyorlar onu anlamadım.
şu an zaten 5 tl ki..
Artık sevdiğim her şeyi evde kendim yapıyorum buna ekmek dahil. Bıktım bu zam haberlerinden.
Hem fiyat artıyor hem ebat düşüyor. En hafif tabiri ile ahlaksızlık..
sevmem. sanırım yanmış susam sevmediğim için bi türlü simit sevemedim. d
Simit sevmiyorum, dışarıda olan hiçbir şeyi sevmiyorum sanırım
Hiç şaşırmadım her gün zam arkadaş ya bu nedir simit severim 😋
Sadece Ankara değil konyadada öyle simit poğaça 6 lira çayı da 6 dan veriyorlar doymuyosan sıctın
Ekmekten daha maliyetli olduğuna göre normal aslında fiyatı.
1 ay önce rusyadan geldim yemin ediyorum gelir gelmez yedigim ilk şey simit oldu bi de şalgam
Simitin yanın da şalgam kırmızı noktamız.
Simit severim. Uzun zamandir burada 5 Lira zaten
Arka diş Ler kalmadı ;) yiyemiyoz zaten
Simidimize dokunmasaydınız bari beğğ🥴
Yediğinizin değeri artıyor.. Mutlu olun :D
Paramız içinde geçerli olsaydı bu keşke
@AustinGarrix Paranın ne önemi var... :)
Paragöz insan değilim ve insani değerlerin önüne de getirmem ama parayla yaşanılacak bir dünya sisteminde ve insanların bu ekonomik sıkıntı yaşadığı ülkede en azından sıkıntıya girmeden finansal hayat yaşamaları hakkı. İnsan doğası yanında tabi kağıt parçası hiç gibidir bizim onu eşya gibi kullanmamız lazım ama her hizmet parayı gerektirirken para sıkıntısıda iyi değil hiç kimse için.
@AustinGarrix Bu ülkede işsizlik cumhuriyet tarihin en düşük seviyesinde (%8), asgari ücret ve alım gücü en yüksek seviyesinde (381 ABD Doları) olduğu zaman Gezi zekalılar hükumeti protesto ediyordu, "ağaç bahane, Erdoğan bize 3 çocuk yap demesin" diye... Vandalizmin rezilliğin her türlüsünü yaptılar.. Devlet mallarına, esnafa milyonlarca dolarlık zarar verdiler... Cumhuriyet tarihin en yüksek refah seviyesini yaşarken, Fetöcü hainlerin gazına gelip ülkeyi savaş alanına çevirdiler...
O yüzden, bu ülkede hiç kimsenin hele ki muhaliflerin, hayat pahallığından şikayet etme hakkı yok.. Ekmek alacak para bulamasınlar.. O zaman rahatlarlar..
Nankör insanlar vardır tamam ama niye bütün milleti suçluyorsun? Sen ve ailen burada yaşıyorsanız sizi de o şikayet hakkı olmayan insanlar kümesi içine alacak bir cümle söylüyorsun.
Ekmeği 5 liraya alıyoruz biz zaten
Çok seviyorum 5 e alıyoruz burada.
Simite de zam geldiyse bu millet taş yesin
kendim yaparım 2 lira maliyeti var
Simit artık lükse mi girdi yani
Yok artık susamcık niye böyle oldu
İstanbul’da daha pahalı
Severim ama artık onu bile yiyemicez
Bugün 7 TL den aldım. Çok şaşkınım
bizim burada çoktan 5 tl
Kendisini artık fotoğraflardan biliyorum 🥺
Hshaj injeee..