İki hafta garsonluk yaptım 2bin lira verdiler bende bir çeyrek yapıp kenara attım bundan sonrasini nasıl yapabilirim
Dikim işlerine girissem güzel güzel elbiseler dikip satsam mi diyorum çoğu elbise 300-400 ama o kadar etmezler ben 100-150 liradan satsam hep Instagram'da bir sayfa açıp adım adım videoya çeksem nasıl olur kendi üzerimde mankenliğinide yaparım fiziğim güzel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kumaş ya da iplerin fiyatından haberin yok sanırım.
Her şeyde de kötü bir yorum yapmasanız şaşarım bende biliyorum kumaşların pahalı olduğunu ama çoğu ürünü kumaş fiyatlarıni banane ederek fahiş fiyatlara satıyorlar işte ben bunu yapmayacağım diyorum
Şu an bir elbisenin 300-400'den başlaması gayet doğal. Çünkü kimse bu işi senin gibi tek başına yapmıyor. Bunu yapan insanların kiraladığı bir dükkan, dikimleri yapan terzicileri, satışa sunan çalışanları, online satışla uğraşan personelleri, ürünü tedarik ettikleri toptancı ve elektrik faturası var. Normal bir eve en az 150 lira gibi bir fatura gelirken öyle kocaman yerlerin 50-60 lira farkla bu açıkları kapamasını nasıl bekliyorsun?
Tamam tamam versinler istediklerini fiyatlara ben evde uğraşacağım için bu sıkıntı yok bu yüzden ucuza satıp sürümden kazanmaya çalışacağım diyorum
Söylemek istediğim 100-150 diye kendini sınırlandırma sakın. Önce kumaşından tut tüm malzemelerini al. Hesapla bakalım ne kadar tutuyor harcamaların. Ona göre bir bütçe çıkarırsın.
Tabi maliyetin üstüne 50 lira koyup satmayı düşünüyorum yani tanindikca müşteri arttıkça fiyatlarda artar ilk zamanlar için zararına bile satış yaparım
helal olsun, tebrik ederim bu yaşta ayaklarınızın üstüne durmaya çalışmanız takdir edilesi
Teşekkür ederim ailem ileride benim için bir şeyler yapamaz kendim bir yerlerden baslamaliyim
O paralarla uzun yatirim istiyorsan kriptoya yatir. cok dusuk cunku
Batarim
Kac tl var ki sende
2bin
Kanka neyije baticsn 2 bintlnin ya?
Borç yaparsam görürsun
Ne alaka? Tkp et yaz bana
Helal olsun valla dmyegelir misn istişare yapalım bende bu islerdeyim
Ne işi senin
Alim satim e ticaret
borsaya yatır dolar altın boş işler
Garanti iş seviyorum ben
bende düne kadar seviyordum garanti işleri ama getirisi çok düşük inan borsayla tanıştım iyi ki şu an borsayla ugraşıyorum
Borsa ne cripto falan mı
Hayır tabikide kripto piyasası ahmaklık aptallıktan başka bir şey degil borsa hisse alım satım işleri
Araba alıp daha yüksek fiyata satmak di mi üstüne üç beş koyarak
o işler çok ugraştırıcı bana göre noterdi sanayi expertiz flan filan borsa oturdugun yerde anlık işlem keyfi mesela ben 4 günde 2600 kar ettim 6 bin tl ye karşılık
Zararda ediyorsundur ama
ufak miktarlar ama çıkarıyosun hemen ben 2 bin tl kaybettim karşılıgında 8 bin tl kazandım çok basit hemde
İyiymiş
Altınla bir şey olmaz her ay kripto al
Risk alamam
Almazsan hep fakir kalırsın
Çalışarak