Para & Ekonomi Bir gün her şeyin daha iyi olabileceğini düşünüyor musun? Ses-Duysunlar Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de enflasyon %80'e yakın... Çeyrek asrın en yüksek seviyesi. Bir gün her şeyin daha iyi olabileceğini düşünüyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Düşünmüyorum sadece daha kötü olur 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır birlikteyken birgün herşeyin daha iyi olabileceğini düşünmüyorum.Çünkü yoktan var olmaz, adeta kangren olmuş bir beden, canlanmaz. 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Duzelir insallah Turkiye de uretim istihdam var ama neden bu enflasyon azalmıyor anlamis degilim 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı. Hayir sadece alışıcagiz 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 gün olmasin daha fazla olsun 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır türkiye battı 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düşünmüyorum sadece daha kötü olur
Hayır birlikteyken birgün herşeyin daha iyi olabileceğini düşünmüyorum.
Çünkü yoktan var olmaz, adeta kangren olmuş bir beden, canlanmaz.
Duzelir insallah Turkiye de uretim istihdam var ama neden bu enflasyon azalmıyor anlamis degilim
Hayir sadece alışıcagiz
%200 olur bnce
1 gün olmasin daha fazla olsun
Hayır türkiye battı
Belki