Selam ✨ Bir gün yaşadığınız her şeyin iyi yönde düzeleceğine ve mutlu olacağınıza inancınız kaldı mı, eğer yoksa bile devam etmenizi sağlayan vaz geçmemenizi sağlayan yönleriniz nelerdir.

Selam ✨ Bir gün yaşadığınız her şeyin iyi yönde düzeleceğine ve mutlu olacağınıza inancınız kaldı mı, eğer yoksa bile devam etmenizi sağlayan vaz geçmemenizi sağlayan yönleriniz nelerdir.

Sürekli mutluluk durumu mümkün değil. Arada bir yolunda gitmeyen şeyler olacak ki yolunda gidenlere şükredilsin. Ancak şöyle bir mevzu var, yaş aldıkça hayatın toz pembe olmadığını anlıyoruz. Küçükken dert tasa yoktu, ne kadar güzeldi… Şimdiyse hayal kırıklıkları ile dolu keyifsiz bir hayatım var. Şu an devam etmemi sağlayan; kedilerim bensiz ne yapar, ailem bakar mı yoksa barınağa mı verirler düşüncesi, ölümümle ailemi çok üzecek olma fikri ve en önemlisi de intihar edersem cennete asla giremeyecek olma ihtimalim.
Kanka soruları benden mi esinleniyorsun kendinden mi ya her sorunda sanki bana itafen sorulmuş gibi 😅
Kendim buluyorum kanka :D
🤎🎈
<3 rica ederim knk :)
Kahverengi kalbim yok sdfsdf
Öldüğümüzde tüm kaygılar bitecek ve işte o gün düzelecek, tüm kargaşalar bitecek
Sağolun sağolunnnnn 😄
Saoğulun nedir yabancı mıyım :D
Ben İstanbul hanımefendisi olduğum için 😂
İstanbul hanfendileri yavru ceylan diyor mu 😂
Sus leeenn 😂😂
Seninle uğraşmayı seviyorum ama sustum 😂😂
Anneme kardeşime ve dostlarıma olan sadakatim ve sevgim yoksa çok kötü şeyler yapabilirdim. Onlar olmasa asla devam etmezdim, içimdeki öfkeyle beslenen kötü tarafımın yolunda kaybolur gider ya alkolik olurdum ya kendimi öldürürdüm ya da başka insanları.. ama onlara olan sevgim ve sadakati sayesinde o kötüyü yendim. Onu içimden çektim attım. Artık iyi biriyim. Dünya olumsuzluklariyla üstüme gelmeye devam ediyor ama alayının üstüne gidiyorum hepsi de benden kaçmaya başladı geri çekiliyorlar!!!
Cevap
15Cevap
Benim ic8n sorun yok, her şey yolunda...
İçin **
Kendim için inanıyorum da genel bir pencereden bakınca, o pencereden görünen zihniyet değiştirilmedikçe ve devrim öğrenilmedikçe sanmıyorum bir değişiklik olacağını
Değişiklik olacağını değil pardon düzeleceğini
Evet tabiki inanıyorum, düzeltmek kişinin kendisine bağlı, çaba göstermeli, kendi kendiliğine düzelicek diye bir şeyde yok, bazen her şey senin için kötü gidiyor gibi görünebilir ama aslında senin için hayırlı olan oluyordur ya da güzel şeylerin başlangıcıdır, devam etmemi sağlayan şeyde her seyin güzel olucağına dair umudum, inancım, Allaha olan güvenim.
Bizim ulkemizde düzelmez barış. Sokak ağzıyla konuşan siyasetçiler ve arkasında büyük kitleler oldukça maalesef düzelmez barış.
Düzelecek tek şey hayata bakış acimiz. İnsanları olduğu gibi kabul etmek vs vs
Türkiye'de yaşıyorum, buna inanmak biraz imkansız gibi :d. Ama eğer maddi yönden kendimi geliştirebilirsem ve yine kendime denk birisini bulursam mükemmel bir hayat yaşayacağımızı düşünüyorum :).
evet inanıyorum. her şey geçer her şey. geçmez dediğimiz herşeyin birgün sona erdiğini görürüz. bu yüzden bu hayatta herşeyi o kadarda önemsememek gerekir. sadece anı yaşa :))
Ben bu aileyle en sonunda kafayı yiyecem daha yeni annem aşağı çorap düşürmüş gittim aldım ama bağırarak Allah'ım bana peygamber sabrı ver diyip durdum
Evet özellikle aksiliklerin ardı sıra geldiği dönemlerde sonrasının düzlük olacağına inanırım.
Kendi hayatımı kurunca her şey daha iyi olur gibi ama şu anda da fena değilim insan ilişkileriyle aram iyiyse çokta sarsılmıyorum
Hayatı artı ve eksileriyle bir arada kabul edip yaşarsak Hayat daha yaşanılabilir oluyor 🌸 Umut fakirin ekmeğidir
İnsanlara olan inancım kalmadı. Devam ediyorum çünkü yaşamayı seviyorum keyifliydi vakit geçirmek için elimden geleni yapıyorum
Daha da bozulacak gibi geliyor ama neyse yaşamaya devam.
Ben Allah'ın nasibini ve kaderini rıza gösteriyorum her şerde bir hayır vardır diyorum
Düzelmesin böyle gitsin düzelirse kafam ağrıcak bende terslik var bu konularda..
Kötü günler geride kaldı. Şimdi sıra daha kötü günlerde.
Hayır bir şey düzelmeyecek, biz sadece düzelmiş gibi rol oynamaya devam edeceğiz.
Her şey gelip geçiyor düzeliyor inanmak başarmanın yarısı 🌞
Bu ülkede hiçbir şey düzelmez aksine daha kötüye gider umudum yok
Hiç inanmıyorum daha berbat halde oluruz gibime geliyor
Ülke için pek umudum yok ama kendi hayatım için evet inanıyorum.
Pek fazla inancım yok şahsen
Her şey ne zaman düzeldi biliyor musun "birgün her şey düzelecek" safsatalarını bırakıp bunun için bir şeyler yapmaya başladığımda.
Hafif üçgen bırakıyorlar😂tam düz olmuyor
😂
İnanmıyordum ama düzeldi şükür 🙏🥀
🌹😊
Kısa ve öz : YOK 😄
:D üzücü
Bir parça🤏
Hayır her şey boka sarmaya basladı hicbisey düzelmez bu saatten sonra
Evet inanıyorum ama kendi cabamla ben basaricam 😅
Umut fakirin ekmeğidir...
İnanasım gelmiyor.
Kararsızım barışş sen ne diyorsun 😅
Evet bir gün hersey düzelecek Allahin izniyle
Çabalarsan evet aksi halde hayır
Duzelecegine inancim kalmadi
Elbette, 2013 geri gelecek
Çabaladığım için inanıyorum.
yooooo🤣
Hiç sanmıyorum
Her şey olması gerektiği gibi
Tabiki evet çok inanıyorum
Hayır, inanmıyorum.
insanı yaşatan bir umut işte
Elbet bir gün 😃
Umarım :D
İnşAllah düzelecek
İnşallah
Ne zaman baba ölüncemi yanii kdkdkdndm
Bı 5 yıl sonra belki 😮💨
İnanıyorum
Evet inaniyorum
Umut fakirin ekmeğidir baba
hiç umudum yok
şu olaylar bi bitsin düzelsin şu olaylar...
Bilmiyorum..
Hayir
Umarım...
İnancım tam..
Umudumu hiçbir zaman yitirmiyorum
Hayır
Hayır inanmıyorum
Hayır
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?