Merak ediyorum ya gerçekten bu ikdidar bizler için ne yapti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence iyi yaptı eşek gibi adamları 4 seçim iktidara siz getirdiniz çünkü ben hiç oyvermedim onlarda haklı olarak her Allah'ın günü içimizden geçtiler smdi kralı gelse duzeltemez bu sorunları adalet eğitim ekonomi sağlık her sektör battı kendiniz görüyorsunuz zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz👍🏽
En İyi Cevaplar
+1 yılYol yaptı, köprü yaptı Ama bir türlü kullanmadığım köprü, saray yaptı bir türlü yanından bile geçemediğim saray, Maaşlara zam yaptı ama eskisinden daha fakirleştırdi, Dövize şuana kadar en büyük zammı yaptı, Petrolü uçurdu, Eğitimi bozdu , Türkiyenin fabrikalarını sattı, Toprakları araplara sattı , Seçimlerde usulsüzlük yaptı daha ne yapsın.
126 Yorumla
Soran+1 yılAkli başında insanlari görmek gerçekten mutluluk verici. agzina saglik bilgine saglik. eklicek kelime kalmadi🌷🙏🏼
- +1 yıl
rica ederim ülkemizdeki herbireyin bunların bilincinde olması gerekir.
Soran+1 yılHaklisiniz bu vatan bizim baştakiler gelir gider fakat bizler kaliciyiz🌷🙏🏼
- +1 yıl
Kesinlikle bu iktidar ülkemize gelmiş en büyük felakettir
Soran+1 yılAyni düşünce içerisinde yim. Suc cetesinden bir ikdidar oldu maalesef
- +1 yıl
Evet geçen gün kpss de usulsüzlük oldu ösym başkanı görevden alındı bundada var bir şey.
Soran+1 yılDuyduğumu söylim madem lafliyoruz. tarikatlar bu konuda desteklenmez se bu seçim yanlarında olmayacağı tehdidi savurdu. sinava girenlerin bir çoğu ilk okul mezunu ya da orta derece okur yazar.. burdan devletin içine kurumlarına sizmalar yaparak atamalari gerçekleşti. Osym baskanida kuklalik yapmak zorunda birakildi ve sonrada görevden alindi. sanki burdan doğacak hatalari silinmis gibi olacagini düşündü. Hemen sınavın pesinden görevden almak nedir. konuyu sinav kagitlarinin calinmasindan yayin evi olayına kadar tasidi. konuyu saptirma peşinde olan akp hep bu sekilde yol aldi. buyuk haksızlığın yapildigi asil mesele yerine fakli boyuta tasima becerisi var..
- +1 yıl
Kesinlike katılıyorum. Ben onca okuduğum yıllıma ikincisi ise bu döneme denk geldigime üzülüyorum.
Soran+1 yılHaklisin fakat dikkat ettiniz mi? yani bende soruyorum kusura bakma siz baya dikkatlisiniz. Kaç yildir ikdidarda ve kac sinav sorunsuz geçti buna bakmak lazim. hepimiz aslin da yanlis zaman da ve yanlis yerdeyiz... mulakatsiz alımalar var. dusun bir milli güreşci banka müdürü. Bir insaat çavuşu hazine bakani. bir abd vatandasi bayan hanim kizim demim mahkemeye verir😂cumhur baskani danışmanı turk bile degil 7 sulalesi fetoden fişlendi... bir park bekcisi de tarim bakani. basit birsey dim. hani biz uçuyoruz ya bir yangini söndürecek uçağımız yok... olsada boş tand için zaten kilini kipirdatan yok. kac il var her ilden 5 itfaye araci alsan adamlar tepeden birak aracla su atmayi. bardakla dokse yangin kalmaz ama tabi yanmasina musade etmek daha mantikli onlar icin. rand para zaten gidicez diyor ne çalsak ne satsak cebe atsak kar gözü ile bakiyorlar
- +1 yıl
Evet kesinlik ne koparsak iyi kafasındalar. Arkadaş zaten çok zenginsiniz nedir bu mal mülk hırsı sanki sizdekiler yetmiyor adamlar okadar zenginlestiki bir türkiye daha satım alabilecek güçteler ama gel gelelim gözleri doymuyor.
Soran+1 yılYani dediginiz gibi. ne müteahitler ne baronlar cikti bunlar da. Eskiden sabanci koc vardi. onlar bile solda sıfır kaldi😂😂
- +1 yıl
Hahah sabancı masal oldu 😂
Soran+1 yılValla öyle oldu 😂😂su var ki cengiz limak vs vs başındaki adamlar hep paravan. Asil burdaki fazla verilen paralar vakif aracılığı ile tayyip ve ogluna gidiyor. Ben kizilaya cok kan verdim. Oda usulsuzluge karıştı kara para aklamaya o dur bu dur vermedim.
Soran+1 yılDevletin ya ne aci demi bir saglam kurumu kalamdi hepsi yolsuzluk ve pislik içinde.. nasil bir anlayis ya
- +1 yıl
tayibbe Ayakkabı kutusundan gidiyor Allah bilir😂
Soran+1 yılYok artik inan bana aleni gidiyor. bak atatürk havalimani bizim evden görünüyor. Ful çalışıyor alan. hep balya balya paralari ordan ucuruyor. kendilerine yoksuzluk için orayi yaptilar. oglu bilal mali kim ki ya adam gemici oldu bir anda. o gemiler bak ne taşıyor ne kazaniyor? hep kara para ve uyusturucu taşıyor. Hepsinin hesabi sorulur rahat edemezler
- +1 yıl
Tabi illaki sorulur bunca fakirin yetimin hakkı var o paralarda yarına kalır yanlarına kalmaz.
Soran+1 yılKesinlikle kalmaz su var ki vatandas cok dikkat li olmali. gelen parti direk askeriye ve polis kadrosun hep yenilemeli
- +1 yıl
O zaman çok karışıklık olur ama aşırı derecede boşluk kalır ordu ve emniyette boşalır bildiğin
- +1 yıl
Ben düz memur değilde üst rütbeli insanların değişiminden yanayım bütün kurumlardan.
özelikle Şu Cahit özkan var ya ilk o degissin
Soran+1 yılBoşalsin hep tarikattan imamhatip ten ve genclik kollarından mulakarsiz insanlar var. gelen hukumete darbe yapma girisiminde bulunurlar. ondan hizli sinavlar da calinmalr oldu mulakatsiz adam alindi. her yer yerlestirildi
Soran+1 yılEvt kesinlikle
- +1 yıl
Bu ülkeyi zor günler bekliyor onu biliyorum sadece umarım selametle düzelir her şey.
sizinle sohpet güzel di zamanınızı ayiridginiz için tesekur ederim😊😊
Soran+1 yılHaklısnız ben teşekkür ederim. boyle bilgili ve vatanını seven sayan insanlari gencleri tanimak onur verici. cok keyif aldim.. kendinize cok iyi bakin🌷🙏🏼
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim ☺
Soran+1 yılRica hakkiniz🌷🙏🏼
+1 yılYaptığı hizmetleri sayacak olursak listeler dolar taşar... Ama mecbur yapacak o makamda sen otursan sende mecbur yapacaksın... Ama tüm masrafları sanki hazineden değilde cebinden ödemiş gibi atar tutarsan... Halkta sandıkta atar tutar
15 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun fakat listesi yok ki yaptığı ne var. tabiki yapmalı ki insanlar refah icinde yaşasın. Liste ye gerek yok bi kacini paylaşsan yeter. Tsk
- +1 yıl
Köprüler
Tüneller
Otoyollar
Hastaneler
Hapishaneler
Tokiler
Gibi gibi
Soran+1 yılSen gerçekten bunu akp mi yapti diyorsun? hepsi ihale ve ozel firmalara 100 kati para ile verildi. keske devlet yapsaydı.. bizi yikan ekonomiyi bitiren bu olmadimi lonely🌷🙏🏼
- +1 yıl
İşte bunu sen biliyorsun, ben biliyorum... Toplasan her şehirden birkaç kişi ancak biliyor... Ama bu ülkenin yakında nüfusu 90 milyon olacak... Bu gerçeği 90 milyona aşılayamadığımız sürece sen ben bilsek ne olur
Soran+1 yılHaklısın yani 20 yili astilar ama kimse türkiye için bunu yapti diyemedi. ayni dusuncedeyiz saygılar 🌷🙏🏼
Anca şikayet ediyorsunuz, eminim evinizdeki bozuk klozeti, kapıyı bile tamir etmiyorsunuzdur. Yönetenlerin açığını görüyorsunuz anca
18 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum burasi benim evim size basit bir soru sordum. akp bu vatan için ne yapti cok basit ya bunda kizacak ne var?
Soran+1 yılŞu an size basit bir soru sordum ne yapti diye. o sualine gelince devlet çeteler ve tarikatlar la çalışmaz. Yargi organini kendi istekleri dogrultusunda kullanmaz. okadar multeci almaz. gbt sini bile bilemdigin katili sapığı teroristi siginmaci mülteci diye almaz sin
Hadi suriye dedik savasta. afgana irak irana ne oldu da akin akin geldiler. sen devletsin sehit katili osman ocalani trt ye devletin tc sine cikarip halka seslenis nasil yaparsın.. cifciden 2.5 liraya bugdayi alip. sonra kalkip 7.5 liradan nasil rusyadan istekte bulunur sun. cifticine ver o parayı. Ya cok sey var aslin da. bakin ne aci bir tablo bir kisi daha çıkıp sunu yapti diyemedi...
Soran+1 yılBen dis tic uzmaniyim dunya tic de c blok. Herseyi cok iyi biliyorum fakat sizin bahsettiğiniz kota bizde yok. senin ticari bir urunun patentini aldigin hic bir sey yok. biz kime ne verebiliriz? samani bile disardan alıyoruz. Tohuma kadar sizce bizim kota luxumuz var mi?
Soran+1 yılIhtiyaci yok almama sebebi o sen üret ne varsa satarsin ama üretim de bizde gercekten teksil harici hic birsey kalamdi. gerçekten bak kanada ya gidicem bu tatil dönüşü ne alimi var dim. saman tohum ve igne makine için. Bunu bir önceki dönem almanyadan ithal ederdik Şu an kanada igne basiyor.. biz hala yapamadık
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYaptığı bir şey yok
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka
- +1 yıl
Ama nedense her şeyi yapmış gibi konuşuyorlar
Soran+1 yılYol köprü tünel keske onlari devlet yapsaydı. Hadi yaptı say keske ilerlemek yol köprü olsaydi. memleketi betona cevirdiler. bir oraman yanginini söndürecek ucagimiz yok ya anla iste ne durumdayız. Hala anlamıyor lar.
- +1 yıl
Evet yol zaten yapmaları gerekiyor, bunun dışında ülke mülteci dolu çevreyi kirletiyorlar. yangın olduğu halde tekrar önlem almıyorlar. zamlar çok yüksek, hayat pahalılığı var. eğitim sistemi zaten kötü
Soran+1 yılYani kanka saydikalrin en buyuk eksikler. biz vakiflari tarikatlari ve bunlari doyuramadik ki calmaktan. memleketin kasasina para girsin. de nerde
- +1 yıl
Haklısın kanka umarım insanlarda farkına varır bütün olanların
Soran+1 yılInşallah 🌷🙏🏼
Sağlık alanında ilerleme var yol köprü yaptı savunma sanayi projeleri yapıldı ilerleme var bu konularda
119 Yorumla
Soran+1 yılSaglik alanimi? Şu an acın saglik la alakali randevu alalim. uroloji noroloji kalp goz dis bas ayak tandevu alirmisiniz. fahrettin koca da burdan götürüyor. Savunma derken ne almissiz pardon ben anlamadim. tank paleti bile katara sattik.. yol kopru devlet yapmadi halki soydurdu mutahitlere cetelere verdi...
- +1 yıl
Sürekli silahlar yapılıyor füzeler sihalar suru dronlar tüfek tabanca mühimmat toplar helikopterler gemiler vs aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Sağlık alanında eskiden daha kötüydü röntgen sırası için insanlar aylarca beklerdi şimdi iyi ama yeterli eskiye göre iyi sayılır devlet hastaneleri çoğaldı bunlar hep. arti tank paletin satılmasına gelince bence yanlış karar
Soran+1 yılYa allahina kurban senin ne silahimiz var fuzemiz gemimiz merak ettim nerde bunlar. gemi yapan trabzon da limanlar var ama ozel devletin degil.. nerde top yaptik futbol topu kauçuğu bile ithal... helikopter nerde yapılıyor.. ya vallahi sana şaştım ya kim diyor bunu? mke bile toplamada ki bizim hayali bir şeyimiz dahi yok😂
Soran+1 yılHastane şu an iyimi alsana bana ist da bi kalp randevu ya da baska hangi si varsa. eskiden 1 gunde ful muayenen yapılıp cikardin. simdi aylarca bekle bi randevu al kalp icin. hadi gittin oda seni ciger cektir dedi flme yolladi. gittin almıyor randevu ak diyor aylarcada onu bekle gerek kalmdi adam öldü zaten. ondan ozel saglik sigortası yaptırıyoruz ki ozele gidip isimizi bitirelim. Valla senin yaşadığın bir ulkede yasamak isterim
Soran+1 yılAhah 12 defa da gaz buldum ama bi çalmak gazini dolduramadık. Her secim yalanlar yalanlar insanlar bikti artik.20 yılda 1 sey yapmamis bu ikdidar ama cahille sohbet ederken konuşur lar. burada oku bak bu bizim pasam seninde zararına. Mutlu olup refah icinde yasamak istemez misin.
Soran+1 yılBana bir tane atarmisin ben bulamadim. sana da cahil demedim ne sattik anlamadim. sen 8 ve 9 luk mermiyi bile disardan aldığını sanirim farkinda degilsin. silahli kuvetler sayfasina gir almlara bak. terorle savasiyoruz diye ödenek verildi. Bak bakim kac el bombasi kac kursun kac silah kac gece görüşü kac çelik yelek mayin arama ve nedir ki kac tane de 1970 wlis jip aldin. ya sana cahio demedim ama ne iciyorsan bana ver allah askina pasam bende o kafadan istiyorum. Siz karsiniza cikan her insani sizin gibi aptal felanmi sanıyorsunuz da bunlari biliyor gibi olmuş gibi gosterip piyasaya sunuyor sunuz?
Soran+1 yılBak gazlar da da hem fikiriz. allah askina bana catma aydinlatim seni bana soru sor ya tatih te olsun.. ne var ne yok sana yazim. aklinizi basiniza alin artik. particilik yok vatanin sonu neye gidiyor biliyor musun? ayni suriye gibi olacağız az kaldi. onlar geldi ama bizim gidecek yerimiz yok. neden suriyeli bile gelince kalmiyor sende bulgara almana geçiyor? sonu türkiye nin allah korusun irak iran suriye gibi olmasu
Soran+1 yılSana katılıyorum hepsi yalan haber dogru diyorsunuz size lafim yok. ayni sekilde isletmeleri ve koyleri kalkınırdık diyorlar hic birine itimat etmeyin. buyuk millet meclisinde arastirma komisyonu kuralim denildi bunlar için akp mhp oylari ile red geldi. katarin yapmis oldugu anlasma ve destek verende rusya orada bizim hic bir şeyimiz yok
Soran+1 yılBen partili değilim fakat gerçekten geleceğimizi caldilar. ulkeyi mehvedip bitirdiler. Düşün neler gördük. Cetelerle anlasma yapip adami oldurup mal varligina el koydular. agar antayada marina ya çöktü adami fetoden iceri aldi mallari o sahiplendi. oda bilinen bunlar neler var 5 ton uyusturucu limanda yakalandi soylu bunali mala kondu binalinin oglu uyusturucuyu alip cikardi limandan sonra kaybodu dediler. Bir suc cetesi bir ülkeyi yonetemez
Soran+1 yılKac sinav yapıldı onlarin zamanin da bak gençlerin geleceğini caldilar. Aileleri perisan ettiler. bi çocuğun okul masrafi kolaymı.. peki o aile ne cile çekti.. sonuc haksiz bir sinav ve mulakatsiz atamalar. guresci hamza banka müdürü. Inasat çavuşu tarim bakani. cami müftüsü hazine bakani. tarikatci hoca genel kurmay. amerika vatandasi kari turk degil cumhur baskani danismani. ya allah askina bana adalet gosterin ya ben mi malım. Pasam bunlar tehlikeli suc cetesi
Soran+1 yılNe yanliski. kendine cok dikkat et emi hayirli geceler arada böyle sohbet eder laflariz. benim de senden ogreneceklerim vardir sevgi ile kalmam dileği ile paşam 🙏🏼
Biz yaptık demelerinden başka bi icraat göremiyom
11 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisiniz bende ona baktim ne yapmis lar diye. ben okadar bakiyorum ediyorum ya diyorum devletin kurum larini bile sattı yetmedi arazileri sehit topraklarini da sattı lar. ya bir okul nedir maliyeti devlet 1 okul açamıyor mu oda yok. bir fabrika kur dicem adamlar cay kurdan teleke sekere yaga kadar sattı. Simdi ayip olur adama kur demek😂
+1 yılSon beş yılda hiç bir şey
111 Yorumla
Soran+1 yılEvt abi son 20 yılda desen yeridir
- +1 yıl
Silivri sıcak kışın da soğuk olur 😂
Soran+1 yılAhah alemsin abi ama ordan geçerken görmüştüm canakkale ustunden gectim. aycicek tarlararinin masallahi vardi. topladiniz mi abi
- +1 yıl
Sattılar Hacı tarla mi kaldı 😂
Soran+1 yılAh be abi kalsay di keşke
- +1 yıl
Oy verenler düşünsün
Soran+1 yılDemi abi kimse daha vericek gibi degil abi
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardeşim ama gidişatımız iyi değil ekonomi yerlerde daha da oy verirlerse demek ki bu milletin kafası yerinde değil
Soran+1 yılEvt abi haklisin inaallah bu seçim guzel geçecek
- +1 yıl
Kim hayırlısıysa o olsun kardeşim ama bunlar olmasın
Soran+1 yılAmim abi
Genclerin anasini s... Ti hayallerimizi s... ti
14 Yorumla
Soran+1 yılHg kanka ne yapmadiki
Soran+1 yılAynen kanka sen naptin boyle gece gece geldin. hadi bizi biliyor sun yandik😂😂
Yol yaptıııı
112 Yorumla
Soran+1 yılYolu yandaş müteahitler yapti devlet yapmadı..
Soran+1 yılBi ara gittik sandim😂😂
Soran+1 yılBen neden küfür edim konuşuyoruz seninde görüşün tabiki önemli. Ben sadece öğrenmek istedim
Soran+1 yılGeleceğin sakasi mi olur bu senin geleceğin
Soran+1 yılYok öyle salmak. insan en düştüğü yerden daha saglam kalkar. aslan gibi genç sin icini ferah tut. sen her şeyi basarirsin..
+1 yılSeni kim yaptı ben onu merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılBi bilginiz yok yani.. yaptıgı birsey de yok😂
+1 yılchp ne yaptı? heykel heykel heykel
04 Yorumla
Soran+1 yılChp ikdidar olmadi ki konuda chp değil merak ediyorum siz ce ne yapti?
Soran+1 yılSen türk bile değilsin yaptığın yorum yanlis. Bilgin yok sus otur benim gibi dinle istersen. konu tartisma değil. Akp bu vatan icin ne yapti? sen kendi ulkene bak burasi turkiye
Soran+1 yılIste onlar akp nin baris sureci başlattığı ve ist seçiminde osman ocalani trt ye çıkartıp sehit katilini alkislamasi ile basladi. siz ce bitmis terör u. silah birakan pkk yi baris surecine alip barzani gibi katille esi dostu ile oturup yemek yemek nekadar doğru? askere kelle demek madem sehit dedin.. guzel kardesim sen memleketine don orada faydan olsun burasi türkiye
Soran+1 yılKültürlü olmadığınız belli ne dim ki sizi sizin ailenize bagisliyorum.. guzel kardeşim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem