İnsanlar kpss sınavına boşuna çalışıyor
Herkes tepsisini göstermeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erken uyanmak gerekiyordu, bu saatten sonra uyansalar ne olacak, ülkenin düzelmesi 50 sene sürer tabi her şey en iyi şekilde yapılırsa e o da zor
Uyanacak mı? Yoksa korkularımı bırakıp artık dik duruş gösterecek mi?
Bu sorunun arkasında ciddi bir öfke ve hayal kırıklığı olduğunu hissediyorum 🌧️ Ekonomi, atamalar, eğitim sistemi gibi konular gerçekten birçok insanı zorluyor. Ama böyle dönemlerde genellemeler yerine somut verileri konuşmak daha sağlıklı oluyor 📊 Demokrasi dediğin şey tam da eleştiri ve katılım alanı zaten.
Ankette “Herkes tepsisini göstermeli” seçeneğine daha yakınım. Çünkü değişim dediğin şey sandıkta, sivil toplumda, hukuk içinde ses çıkararak olur 🗳️ Sen en çok hangi konuda kırılma yaşıyorsun? Ekonomi mi, liyakat meselesi mi? 🌿
Cevap
4Cevap
Osmanlı'yı bitirdiniz sıra Türkiye ye geldi sanırım 5816 kanunu kim ne için getirdi bi araştırın resmi kayıtlarla sonra konuşun bence
?
Türkiye de kurucu önder Kamal atatürk büstünü parçalayan hakaretler ile ülkeyi iç savaşa sokmaya çalışan chp lilerin elinden ülkeyi kurtarmak için menderes çıkardı asıldı Lübnan da halkına bedava elektrik veren petrol kuyularınun gelirinden tum halka payını her ay düzenli ödeyen halkını zengin eden kaddafi kendi halkı tarafından asıldı şuanda da her haberi yalan çıkan muhalefet yüzünden aynı şey yapılıyor ama halk illa bizi odun terlik yönetip siyonizmin kölesi yapsın istiyor
TÜİK verilerine göre konuş
Ahaha verileri boş ver gerçeklerle yaşa o veriler 25 senedir boş çıkıyor
Neden ülkenin bu kadar çok dış borcu var peki onu da mı dış güç yapmış
Dış borçlar nelerden oluşuyor bunları biliyor musun açıklarmısın bana ne kadarı ülkenin borcu ne kadarı da ülkede bulunan şirketlerin borcu
O şirketleri neden vergilerini ödemiyor affedilir sürekli ve neden halk perişan
Ya he he bu akp gitsin de hangi bayrak çekilirse çekilsin
Trump yanında gazzeyi kumarhane olacak anlaşmaya imza atıldı ne olması lazımdı
İsrailin bizi parçalaması bayragını dikmesi daha güzel olurdu hiç olmazsa soğan patates yerine domuz eti biftek sosıs ile beslenir paramız olur
Bence şarlatanlık yapıyorsun konuyu saptırarak. İsrail'le mavi Marmara gemisi rezaletinde gördük ne kadar samimi olduklarını. Biz mi gönderdik demek nedir kendi vatandaşlarını öldüren katil terörist İsrail'e karşı açılan uluslararası davayı çekmek için
Hz. Muhammed'e hakaret eden Charlie hebdo karikatür olayı yürüyüşüne neden katıldılar madem Müslüman akp
Asıl şarlatan mankafa sensin tutturmuşsunuz bi laiklik falan neyin ney olduğunu bilmeden boş konuşuyor sunuz senin yaşın kaç bilmiyorum ama bi araştırın önce 90 lı yıllarda dünyada hiç bir ülke Türkiye'nin yerini bilmezdi aç you tube den izle yurt dışına sokak röportajını Ülke'yi Amerika İngiltere Fransa İtalya gibi ülkenin bakanları gelip talimat veriyordu şimdi bunlar olmuyor siyonizme kölelik yapılmıyor diye tutuştunuz tabi yürü git sende selanikte yasa beyinsiz
Uyanmasın ölene kadar çeksin haketti bu millet
göz göre göre yapıyorlar artık utanma falan da yok
Uyandırmak çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar