Cumhuriyet tarihinde ilk kez kişi başı gelir 7 yıl art arda düşüş gösterdi. Verilere göre 2013 yılında 12 bin 582 bin dolar olan milli gelir, 2020 yılında 8 bin 597 dolar oldu. Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, milli gelirdeki düşüşlerin normal olduğunu ancak 7 yıllık düşüşün dikkate değer olduğunu belirtti.
Yazık çok yazık. Refah seviyemizin artması gerekirken hep geriye gidiyoruz. Üzücü.
Cumhuriyet tarihinde ilk kez AKP başardı! 7 yıldır üst üste ülkece fakirleşiyoruz. Türkiye bir gün düzelir mi, umudunuz var mı?
Bunu akp özellikle tek adam rejimine dönülmeden önce tanıdığım herkese söyledim eğer tek adamlık kabul edilirse felaketin başlangıcına ve fakirliğe hazır olun demiştim 3 yılda bu hale gelmedik zaten bu programlı ilerledi bu hale geldik suanki durum en kötü durum değil daha da kötü olacak çünkü ülke bunların umurunda değil kendileri gitmez ve durumuda düzeltmezler buda tek çözümü ortaya koyuyor halk meydanlara çıkıp yeter diyecek ki oda bizim halkımızdan beklenecek bir hareket değil kısaca ölmemek için bir süre idare edeceğiz
Türkiye 97 yıllık Cumhuriyet Tarihinde ilk kez bireysel refah anlamında (asgari ücret, ortalama maaş, gayri safi milli hasıla) Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan' ın gerisine düştü. Bunu nasıl başardılar ben de şaşkınım. İtalya' da yaşayan Türk Öğrencilere İtalya Devleti Türkiye fakir ülke statüsüne girdiği için yılda 5000 € burs + aylık 200 € barınma parası veriyor. İtalya Türkiye' den gelenlere acıyor.
Utanın ya, nankörsünüz sizler nankör. Nefes bile alabiliyorsunuz bu ülkede daha bu neyin hainliği böyle? 3 yıldır simit ve çay ile öğünlerimi geçiriyorum, çok şükür bedavaya çay da dağıtılıyor ve oradan da cebimde para kalıyor. Çok şükür, elhamdülillah. 3 senede ise simite sadece toplamda 1 tl zam geldi, püh size hainler. Almanya bizi kıskanıyorken sizin bu yaptıklarınız hainlik değil de nedir?
olur mu sen fetocusun paralelcisin ergenekoncusun dis gucsun terorcusun yalan siyluyorsun almanya dahil bir cok ulke bizi kiskaniyor cebinde 5bin tl telefon var utanmadan fakirim diyorsun zinnik sen dinsizmisin yollar yaptilar delidumrul yollari gecendende gecmeyende para aliniyor 200 bin nufuslu illere 1 milyon kapasiteli havalimanlari yapildi saraylarimiz var daha once varmiydi piknige bile 9 ucakla gidiyoz sen devlete reeiiizzxeee iftirami atiyon fetocu seni😊😊
Yiğenim egonomi her yıl büyüyor, pandemi yılında bile %20 büyüdük. Bunlar hep dış mihrakların kötülemesi. Bunu yazdığın tilifon bile beş milyar (beş bin değil). Yat kalk reise dua et 🤣.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cumhuriyet tarihinde ilk kez AKP başardı! 7 yıldır üst üste ülkece fakirleşiyoruz. Türkiye bir gün düzelir mi, umudunuz var mı?