Normalde öğretmenim fakat farklı bir ülkeye gelin geldim. Bugün temizlik işinden çıktım eşim nasıl geçti dedi. Türdeki tüm harcamaların buraya gitti ve geldiğimden beri para yok diyor. Sizce böyle Bi cevap yazsam mı? Çok sinirliyim.
"Temizlik işte nasıl geçebilir. sorma nasıl geçti diye. 2 kişiyiz tüm tuvaletleri ben temizliyorum diğer işleri birlikte yapıyoruz. Bi gün iyi bi iş bulursam sor. Bi yanım ne işin var burada diyor Bi yanım para kazanmam lazım diyor. Bi gün eve çiçek alıp gelsen desen hayatım hak etmiyorsun bu işi birlikte güzel işler bulucaz sana, biraz umut versen gene tamam. Bi cv kaç aydır Bi yalvarmadığım kaldı ama artık onu da istemiyorum almanca cv yapan insan İngilizce hayli hayli yapar. Ben cv yapmasını çok iyi biliyorum ama seninle daha güzel yapacağıma emindim. Beni temizliğe gönderirken için rahat kalk ubere çıkalım diyorum yok istemiyorum. Biraz yürüyüş yapalım yok istemiyorum. Dil pratik yapalım motivasyona ihtiyacım var diyorum o da yok. Biraz benim de gönlümden al. Mutluyum de arada bir. Kendimi suçlu hissediyorum sen mutsuz olunca. Bilmiyor muyum mutsuz olduğunu, kendini nasıl hissettiğini. Bazen kendini ne kadar çaresiz hissettiğini görmüyor muyum? aynı zamanda ne kadar güçlü olup Bi türlü o güçlü yanını göremediğin için üzüldüğünü görmüyor muyum? Bi görsen o yanını Bi fark edebilsem o zaman neler neler yaparsın.
Ama sende biraz beni gör lütfen. Gençliğimiz bidaha ne zaman gelecek? Benim gücüme giden temizlik yapmak değil. En güzel şeylere layıksın dedin evliliğimizin ilk senesi temizlik yapmaya gidiyorum. Benim 4 yıllık emeğim yok oldu, gece gündüz çalıştığım kazancım, ağzımı açmadım. Ne aileme destek verdim birde üstüne onlardan istedim buraya geliyorum diye. Geldiğim günden beri duyduğum tek şey para yok. Çalışkan bir insanım, iş yapmak gücüme Gitmiyor, ama bazen sanki en güzel şeyleri sen hak ediyorsun ama ben burada iş bulamadığım için hiç bir şey hak etmiyormuşum gibi hissediyorum. Bunu hissettiriyorsun. Sadece Hak ettiğim değeri görmek İSTİYORUM. Benim için ne kadar değerli olduğunu bil istiyorum. Olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp Biraz harekete geçelim artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer