Ben Mersin'de ikamet ediyorum, özel güvenlik görevlisi olarak işe başlayacağım. Her ay 5.000 TL köşeye atacağım. Ev sahibi olmak istiyorum, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Ben Mersin'de ikamet ediyorum, özel güvenlik görevlisi olarak işe başlayacağım. Her ay 5.000 TL köşeye atacağım. Ev sahibi olmak istiyorum, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Banala kredisi derdim ama şimdi oda yalan oldu en düzgün ev 1 milyon e %20 şimdi 200 bin peşin biriktirmen gerekir ki kredili al ama faziler taksit sayısı arttı yani çok zor şu an
Bu akp ye oy verenler g0tüne kına yaksın!
Ah ah düşünmekten kafayı yiyorum artık
Hadi ben kadınım, almasamda belki eşimin evi olur. Erkekler ne yapacak siz ne yapacaksınız kirada mı gezeceksiniz ömür boyu
İşte eşinin de olması artık zor yani ama çok zengin birİni seçmen kolay eğer güzel bir kadınsan
Cevap
6Cevap
tl atarsan köşeye alamazsın
5000 liralık altın al koy
Ya düşerse
kenarda birikmişin var mı? yoksa eğer öncelikle bankaya gidip kredi notunu öğrenmelisin 5k alacaksın ama o paranın tamamına kredi vermiyolar
Kenarda birikmiş param hiç yok işe yeni başlayacağım daha
Şu durumda hiç yok her şey ateş pahası artık krediyle bile ev sahibi olmak hayal
hemşeriyiz, iyi atıyosun o kadar helal olsun ama baya beklemen lazım
Kısa vadede borçsuz ev alma ihtimali nerdeyse sıfır fakat uzun vade beklersen paranı altına çevirirsen ve birazda ekonomiyi takip edip ne olacağını az çok tahmin edersen uzun vadede ev sahibi olursun
Suanlik hiç yok okuyorum daha çalışmadım hiç
Okumak zaman kaybı
Hiç yok karavan al daha iyi
Özel güvenlik ne kadar maaşı da 5.000 atıyo
5.500 işte. Ben 5000 atacağım. 500 ü harcarım. Ailemle yaşıyorum
En iyisi😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?