AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
fiyatlara zam yapılmazsa ki oda imkansız oh dedirtebilir
Önemli olan alım gücüne yansıması, asgari ücrete zam gelsin de alım işine zam gelmesin ya
Evet halk olarak aylardır ah, oh gibi sesler çıkarıyoruz
Sigaraya hemen zaman geldi ne oh dedirtmesi keşke askeri ücreti oynamasalar
Sigara daha pahalı olur inşallah
Stokta sigaram var delirdin ülke ne hale geldi yağ 2018 de oy attığımızda böyle değildi... Ben böyle olacağını hic düşünmedim. 2014 - 2018 arası olur diye dusundum
Erdogana oy vermiştim hay allahim ya ben 2014 ila 2018 arası gibi olur sanmıştım 2018-2023 arasını
He 15 yıl güzel 5 yıl olunca boktan nankör olmayın benden daha iyi bilirsiniz siz 2014 yıllarını
Gelsin zamlar, fazlasıyla verdiklerini geri alacaklar
Enflasyonun kafasına vurup "otur lan yerine" diyemedikten sonra anlamını yitiriyor.
Ev kirası 5 bin olmuş iken 5500 ile geçinin diyorlar komik...
Herkes alisverisini yapsin alacagini alsin fiyatlar ucar simdi
önemli olan enflasyon %100 de olsa 2-3 ay sonra ekside maaşlar
Yarın market fiyatlarına yansır belki çoktan etiket değiştirmeye başlamışlardır
Emekliye yapılan gibi %40 bekliyordum, pek heyecanlanmadım açıkçası.
Bana kalırsa yeterli değil. Çünkü her şey çok pahalı. Memnun kalmadım.
Açlık sınırının yine altında üstelik yeni zam geldi diye giderlere yeni zamlar gelecek. Yani değişen bir şey olmaz.
Bu zam iyi olmadi hersey artacak yine asgari ücrete zam demek herşeyin maliyeti yükselmesi demek
Zam geldiği gibi sigaraya zam geldi şimdi peşinden ne zamlar gelcek nasıl yetsin bi kerede oh diyip ucu ucuna bile yetiremiyosun ev kiraları aldı başını gitti şimdi daha fena gidecek Allah sonumuzu hayır eylesin çok zor bi durumdayız
Rahatlarlar ama başka şekilde, kirada oturana yetmez bence, hatta kirada oturmayanında ancak yemek parasına ve faturalara ancak yeter
5500 mü 1000 tl zam koymuşlar 10 güne kadar ustune 2000 tl kadar alışveriş zammı gelir her ürüne ayrı ayrı zam yapışır 😃😃😃
%30 zam yapıldı ara zam yapıldı yıl sonuda aralıkta 7 bin tl olacak bu zaten asgari ücret herkes bu maaşı almıyor zaten..
Valla kardeşim ne desem bilemiyorum gönül isterki 10.000 altında olmasın ama aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Asgari ücrete zam yaptıkları gibi yine tüm herşeye de zam yapacaklar ki verecekleri parayı karşıladılar. Çünkü ülkemizde para yok maalesef. Üzücü ama gerçek sıradaki zamları bekliyoruz..
Asgari ücret zam haberi gelir. Her türlü ürüne zam yapılır
Millet bu kadar parayı nasıl harayacak şimdi inan bilemiyorum
Eylül sonunda baskın seçim olmayacaksa, bu ara zam felaket habercisi
Diğer emekli maaşları da aynı oranda artmadıysa durum daha vahim. Açlık sınırı 10 bin deniyor
Açlık sınırı bu kadar fazlayken kimseye oh dedirtmez. Asgari ücretin peşinden tekrar her şeye zam gelecek eminim hep böyle oluyor.
Hadi devlet bizi s! k! yor, halka ne oluyor! Zam artışlarında kar marjını bir tıkta olsa düşürmeleri gerekiyor!
5 yil sonra ekmek 23 tl olabilir ama 5 yil sonra en dusuk asgari ucret 10 bin tl olur bide öyle hesaplasan.
canım olanlara anlatmak için betimleyecek olursak anal seks öncesi sürülen yağ niyetinde verilmiş bir zam.
Sesli güldüm yorumuna 😂😂 süpersin valla
Bugünden zamlar gelmeye başladı herseye. Eskisinden daha beter olur. İşveren o zam parasını çıkartmak için herseye zam yapacak.
Görende 10.500 sanacak fiyatlardan haberiniz var mı
Gelecek olan zamanları düşünmeye başladı şimdiden Millet
Değişen ne oldu asgariye gelen zamla bitlikte herşeye zam geliyor ne değiyor hiç bir şey daha zam yürürlüğe girmeden zamlar gelmeye başladı
Hiç bir faydası olmaz işveren bu. buduruma. gore
fiyatları yükseltecektir. eleman. maaslari diye. Gene her şey aynı
İnşallah yıl sonuna kadar zam gelmez una şekere akaryakıta. Önemli olan tüketim malzemelerinin fiyatını sabit tutmak, doları sabit tutmak.
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir anlayış üreten millet, ohhhh demeyip ne diyecek :) Hahooo mu desin
Maaşlara yapılan zamlar yapılacak diğer zamlara yol yapmak için yapıldığından kimseyi rahatlatmayacaktır.
Ön hazırlık olarak ton buğdaya 400 tl zam yapmışlardı yurtlarda 810 lira olmuş %100 zam yapsan ne olur
Zamlar artarak devam edecektir
Asgari ücret belli olmadan sigaraya zam geldi ve bunu dahası da 1 hafta içinde fazla fazla gelecektir yani bence rahatlatmazz
Evde birden fazla çalışan olmadığı sürece hele ki kiradaysa oh falan dedirtmez
Asgari ücretin artması zaten enflasyonu tetikliyor...
Yo enflasyon daha çok artiyor
Devlet verdiğini geri alır
çok üzücü diyecek bir şey bulamıyorum
Bu pahalılıkta pek sanmam
Açlık sınırının altında bi maaş nasıl oh dedirtsin
Gayet iyi bi artış oldu. Bu kadarını beklemiyordum
Hayir dedirtmez çünkü yetmeyeceknbir miktar
Zam gelmesi iyi bir şey değil.
Evet dedirtir demek isterdim.
Yeni zamanların habercisi
2 hafta sonra yine aynı döngü başlayacak
her şey zamlanmasa iyi olur
Herşeye zam gelecek yine
İşverenlere üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.😃
Daha çok "ahh" dedirtecek gibi...
Yeni asgari ücret 5500 tl açıkladı sonra her şey zam gelir
kesinlikle öyle olucak zaten devlet parayı zembille bulmuyor.
şimdi ohh yarın ahhhh
Yahu oh dedirtse ne 5 kg seker 180 lira olmuş 😂
Ev kirası 5000 buyurun
Fiyatlar yerinde durursa bir nebze rahatlatır