Ben idareli harcıyorum o ise benden fazla kazanıyor ama gereksiz harcıyor. Birikmiş param vae biraz ama borç vermek hiç içimden gelmiyor.

Ben idareli harcıyorum o ise benden fazla kazanıyor ama gereksiz harcıyor. Birikmiş param vae biraz ama borç vermek hiç içimden gelmiyor.

Utanmasa cumhurbaşkanı Erdoğan dan da para isteyecek. Ne kadar da çok utanmaz insanlar var dilenci gibi para istiyor. Ben olsam kesinlikle kimseye paramı vermem. böyle insanlar birde cumhurbaşkanı Erdoğan'a laf söylüyor param yok diyor. İnsanlar gerçekten de çok utanmaz. Kimseye para vermek zorunda değiliz. Ben olsam vermem paramı kimseye. senden fazla kazanıyor verme kimseye paranı. Alıştırma onu. Gitsin çalışsın kendini satsın öyle para kazansın..
Ben olsam kimseye para vermem. Utanmasa cumhurbaşkanı Erdoğan'dan para isteyecek. Hem geçinemiyor hemde çocuk doğuruyor. Ben mi doğurdum seni diye tepki ver hadi git kaybol de. Ben olsam kimseye hayatta para vermezdim. Öyle insanlar çok var hem parasını harcıyor hemde cumhurbaşkanına laf söylüyor..
Böyle durumlarda hatır, kırgınlık vs olmaz. Para konusu çok ciddi bir durum. Eğer içinizden vermek gelmiyorsa, ki gelmiyor belli benim de durumlarım sıkışık diyip konuyu kapatabilirsiniz
Cevap
11Cevap
Bence verme
Eğer çıkarcı değer bilmeyen basit kızsa verme bacım bu devirde s... ken yaraniyor
Kim olursa olsun kendimi zora sokacak bir borç vermem.
İçinden gelmiyosa verme, hem birikimlerini arkadaşınla paylaşman iyi değil yani gizli kalmalı
Senden az kazanıp, birikim yapamayan biri;
sen ona borç verince, borcunu nasıl öder?
Güvendiğin biriyse ver ama içinden vermek gelmiyorsa verme
Verme alıştırma... Genellikle bu tür arkadaşlar bunu daha sonra alışkanlık haline getiriyor
Zor durumunu in sebebi saçıp durması ise vermem. O parayı da saçacak çünkü.
Arkadaşınsa bunun lafı olmaz verirsin, sen bunu sorguladığına göre o arkadaşın değil görünüşe göre. He devamlı isteyip işin suyunu çıkarır o ayrı.
Denemek için az bı miktar verebilirsin , geri dönüşü olacakmı bak bakalım
yani borç bu sonuçta ne kaybedersin ki, ihtiyacı olmasa istemez bence :)
İnsanlarda utanmada yok
Param yok de verme. Az yesin o da.
Gereksiz harcıyorsa verme
Bırak sorumluluklarını bilsin o yüzden verme
İçinden gelmiyorsa vermeyebilirsin
Batmisdir biyerde geri almam diyorsan ver 😂
Hiç verme bırak az harcasın.
Sakın
Ben olsam vermem
Verms
Verme.
Hayatta vermem