https://www.karar.com/guncel-haberler/nebatiden-dikkat-ceken-aciklama-ekonomide-tarihi-rekorlar-kiriyoruz-1668569

Nebati sözlük anlamı bitkisel demek.. Hiç mantıklı bir açıklaması yok kusura bakmasın çocuklar bila güler. pişkinlik denir buna. ekonomi berbat pahalılik döviz enflasyon paranın değer kaybı en üst seviyede. bunlar varken jet uzay diyen biri soyadı gibi bitkisel hayata girmiştir
Ben ekonomist değilim, sıradan bir vatandaşım. Markete, pazara girdiğimde cebimden çıkan paraya, karşılığında aldığım şeylere bakarım. Rekor filan hangi mecrada kırılmış, hıc beni ilgilendirmiyor.
Onlar kendi arasında kırıyor biz kafamızı kırıyoruz sinirden.
Benim 1 TL paramın 15 kat arttığı ülke bulsam bende tatile Oraya giderim dolar ve euro uçtu tabi li adamlar tatile gelir turizm rekoru kırılır Yabancılara hizmetci olduk
Cevap
6Cevap
Zam rekoru
kendi tabanına söylüyor zaten ne söylese inanan inanlar var
Bunlara söylüyor o
bizle alakası yok
Bakan Nebati’nin rekor kırıyoruz dediği şey halkın cebinden çıkan para ve enflasyondur. Gözlerindeki ışığı ve cevheri çok iyi bir şekilde görüyoruz sakın bakanım
Çok haklı, açlıktan toplu ölerek rekor kırmış olucaz.
Kırılan rekorlar sanırım bir tek g*odomanların işine yaradığını söylemek yanlış olmaz
Belimiz kırıldı
Kırılabilecek neyimiz varsa kırıldı
Ne rekoru
İthalat ihracattan 10.6 milyar $ fazla olmuş. Bunun 7 si tek başına enerji. Ne zaman petrol doğalgaz ve nükleer santralimiz olur ancak o zaman düzlüğe çıkarız.
Bu yıl zam ve işsizlik rekoru kırdık bence hemde çok rahat şekilde
Zam rekoru kırıldı bundan bahsediyor sanırım
Zamları kastediyor Neboşcum 😃
Zam rekoru enflasyon rekoru geçimsizlik rekoru
Zam rekoru kırıyoruz
Rezillik hxjxjxj
Zam rekoru 😄😄😄
Ciddi dalga geçiyolar artık
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?