İnanılır gibi değil ama bu sözleri söyleyen kişi bir cumhurbaşkanı...Eyvallah içmesinler peki şeker, yağ, un neden zamlanıyor Türk milleti açlıktan kırılsın diye mi?
"Alkol ve sigara zamlarını içmesinler diye yapıyoruz!" Sizce vergi artışları keyfî mi olur yoksa gereklilikten mi doğar?
Dünyada küresel kıtlık olduğu bilmelisiniz. Bu konuyu siyasetten bağımsız araştırılmalı Avrupanın buğday ambarı olan ukrayna bu yıl üretimi yok olsada artık limanı yok. Dış gündemi de takip etmelisiniz abd tarım bakanı önümüzdeki 12 ay çok ciddi gıda sıkıntısı yaşama bileceğini duyurdu
Dergilerin kapak fotoğrafı yaklaşan gıda felaketi diye atılmaya başladı
Yemin ediyorum, eğer bu adam 2023'tede seçilsin, bukadar şeylerden sonra hala bu adama tapsınlar. Bende ogün, bu adamın seçimi kazandığının sabahı gidip akp'ye üye olup siyasete bu partiyle atılacağım.
Saçma sapan uygulama sigara alkol almıyorum tüketmiyorum ama bu gelen zamlara bende çok karşıyım böyle insanları uzak tutmak olmak sizene isteyen içer isteyen içmez yani
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > "Alkol ve sigara zamlarını içmesinler diye yapıyoruz!" Sizce vergi artışları keyfî mi olur yoksa gereklilikten mi doğar?