Evet doları en az 2 TL düşürür
Hayır sanmıyorum
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Anlık bir şok ile düşeceğini düşünüyorum ama uzun vadede etkili bir yöntem değil gibi. Çok yüksek faizle geri ödemeye çalışırken nereden döviz rezervi bulacağız? %70 üzerinde faiz oranı verilmeli ki döviz rezervimizde kalabilsin. Yoksa borcu borçla kapatmaya çalışıp yine borçlu olacağız
Dolar ne olur bilemiyorum, borsa içler acısı durumda. Daha evvel de yazmıştım yoruma sizin, şişe kardemir gibi şirketlerde minik hisselerim var ama enerjsa'ya yatırdığıma bin pişmanım, sürekli düşüyor zaten şirket dolarla iş yapmıyor. Bakalım ne olacak, her şeyin kökeninde de yabancı yatırımcıların maalesef ülkeden parasını çekmesi var. Umarım düzelir diyeceğim ama o da zor gibi.
Dolar 1 lira düşer, bononun maliyeti vatandaşa yansıtılır, zam yapanlar zamlari geri almaz, yakit fiyatlari düşmez... gerçekten de ekonomi yönetimi yapilacak en kötü seyleri buluyor... ev kredisini dusurmus ve evlere kiralara zam gelmişti en son
Aynen öyle çok haklısınız, bakalım bunlar geçici ve maliyeti yüksek çözümler her şey zararımıza seyrediyor...
Ekonomi yönetimine güven var mı ki millet elindeki dolarını bozdurup süper bono alsın? Çok saçma. Zaten millet ekonomi yönetimine güvense parasını dövize taşımaz. Nafile çabalar..
Cevap
4Cevap
Düşmez
Süper bononun ne olduğunu bile bilmiyorum
Dolarda olanlara daha fazla yüksek getiri getirecek hazine garantili yeni bir sistem...
İnş. Soğan ekmeğe muhtaç hale gelirler anca anlar bu millet.
Maalesef öyle...
Bu gün düşürür yarın 2 kat fazla çıkarır.
Pek sanmam
kazanan hep kasa
Evet...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?