önceki dönem hükümetlerin niye yanında olmadınız öyleyse? Benzine zam , gaz yağına zam yaptınız diye bas bas bağırıyordunuz? O hükümetlerin niye yanında durmadınız?
Madem öyle işte BÖYLE ;)
Keşke 50-60 lira olsa. Ohh canıma değsin elhamdülillah bir gelirimiz var bizim beni çok zorlamaz ama hala bunların arkasında sürünenler destekleyenler için canıma değsin. Hiç umurumda değil
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Pandemi döneminde petrol eksi fiyatla satıldı. Üzerine para verildi. O dönem bakanlik yetkilisi bedava verilse bile biz 4 liradan asagi satamayiz dediler. Çünkü hazinede para kalmadı. Borç içindeyiz. Daha dün alkol ve sigara ötvsi yükseldi. Para yok para. Ecevit Demirel döneminde de petrol dısardan geliyirdu. Ama muhalefet benzin mazot yüksek diye sokaklarda protesto yapıyordu.. Haklısın.
Hocam geçen sene benzini 1.39$ e alıyordum şimdi 2.0$ civarında alıyorum. Tüm dünya genelinde petrol fiyatları yükseldi ama Türkiye’deki yükseliş çok acımasız
Türkiye’de araç kullanmak bir zorunluluk değişken burada araban olmadan adım atamıyorsun. Evet fiyatlar asgari ücretin 7de 1i durumda şu an
burada da oradaki kadar zorunluluk , eğer iş yerin uzaksa araba ile gitmek zorundasınız , artık çoğu kişi otobüse biniyor ama bazı yerlere otobüs bile gitmiyor. Otobüs yurtdışında en alt sınıfın bindiği servis tercihidir genelde evsiz insanlar biner. Yurt dışına gitme şansım olsa bir dakika bile düşünmezdim.
Valla çokta güzel olmuş oy verenler düşünsün yakıt 24 tl olmuş diye ekrem iett zam yapmış diye her yerde söylüyorlar ama kimse bu yakıt fiyatlarında kimsenin sesi cıkmıyo hükümetin tek derdi konut beton allah akıl fikir versin
Benzin 4 lirayken dünyanın en pahalı benzini diye isyan ediyordunuz. Litresi 25 lira oldu
Madem öyle işte böyle, al sana dünyanın en pahalı benzini 😀
Hep 50 tl lik aldıkları için çokta umursamıyorlar. Aklını kullanamayanlara gerçekleri göstermezsin. Onlar sadece rezil ve aç yaşamaya alışmıştır.
240 tl olsa yine fark etmez reisin yanındayız.
Acilmayan semsiyeyi dusunuyorum
Yatırım tuttu. Bu fiyat artar daha bence.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş