Eğlenmemizi istemiyorlar?

Dostlar amerikan gençlik dizileri filmleri falan son zamanlarda izledim ve şunu fark ettim tabii ki önceden de fark etmiştim adamlar hep eğleniyor.
tabii ki filmlerden değil gerçek hayattan örnek vermeliyim.
bu adamlar hergün olmasada en az haftada 2 kez 3 kez eğleniyorlar partiler kamp basket maçlarına gitme falan bir hobi edinme film geceleri vb.
biz... biz bu ülkenin insanları 4 arkadaş oturup bir film gecesi yapsak amerikadakiler gibi desen
4 pizza dominos 225
içecek (alkolsuz)6lı cola 2 tane 1 lt ice tea 55
3 4 cips 4 çikolata 90
2 kap dondurma 90
toplam 460 tl yani bir asgari ücretli bekar arkadaşlarını evine davet edip dostlar gelin bugün film gecesi yapalım dese 3.5 günlük çalışmasını arkadaşlarıyla bir film geçirmek için harcıycak ve bu parayı yeniden elde etmesi içinde 3.5 gün çalışacak toplam 7 gün 0 tl diyebiliriz.

ve aynısını amerikada yaparsak aynı alışveriş ile 28.50 dolar tutuyor bir amerikalı genç arkadaşlarına gençler bu gece gelin birlikte film gecesi yapalım biraz eğleniriz dese 3.5 saatlik çalışmasını bakın saatlik çalışmasını diyorum verecek ve aynı gün saatliği 8 dolardan 10 saat çalıssın bu arkadaş 80 dolar kazanıyor ve 28.50 doları ile arkadaşları ile eğleniyor ve aynı gün adam ısmarladığı paranın 3 katını kazanıyor.
(Abd de asgari ücret saatlik ve eyaletten eyalete değişiyor en düşük 7.25 en yüksek eyalette 15.59 dolar ediyor abd ortalaması 10 dolar bazında)

Arkadaşlar biz uyanıktık her zaman aranızda hala uyanmayan varsa uyansın uyanan arkadaşlar uyanmayanları uyandırın.
bazı kesimleri bizlerin eğlenmesi istemiyor sadece karın tokluğuna çalışmamızı istiyorlar aç bitir 11 tl olmuş lan.
Eğlenmemizi istemiyorlar?