Dayımlar traktör almış dedemlerle evi yanyana ve öncekinide birlikte kullanıyorlardı ortaktı yani neyse yenisini almışlar ve annemde dedemi aradı dedi hayırlı olsuna dayımada faceden yazdı traktörle foto atmış yorumlarda yqzdı hayırlı olsun diye hepimiz yazdık ve demişki dayım biz onlara naptıydıkta hayırlı olsuna aramadılar demiş. Ve aradı babam darılmış diye alalı tabi 15 20 gün oldu biz yeni duyduk böyşe dedigini dayımın. Babam aradı geri kapattı sonra aradı annemle babam hiç açmadı telefonu resmen. Ya bu küsülücek mesele mi sizce? Bu yüzden kardeş kardeşe küser mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bize saçma geliyor ama köy insanlari öyle oluyor bizimkilerde öyle çok konuşurlar gürültülü gürültülü saçma sapan sebeplerden çocuk gibi kuserler birbirlerine
Ne gerek var şu ölümlü dünyada ya. Ve bundan önce ben köydeyken annemle telde konuşurken dayım geldi veriyim mi dedim dayıma o da benim kulaklar duymuyor dedi resmen istemedi annemle konuşmak sonra annem daha bu olaydan 1 ay öncesi ananemle konuşuyordu dayım ordaydı annem yine konuşmak istedi dayımda ben seni sonra arıyım dedi ama aramadı. Üstelik kandil günüydü. burada küsmesi gereken kişi şimdi kim? Üstelik telefon sürekli elinde bide bizim aramamızı beklemiş kendisi çok kusursuz ya. Ve benim içim çok huzursuz küstüler diye
Kafana takma barisirlarsa barisirlar akraba çok önemli bir şey değil inan ben dayımla en son ne zaman konuştum hatırlamıyorum bile dedemin yerlerini sattılar sattılar anneme hak vermediler 5 tane ev dediler memur maaşı ile 5 tane ev mi alınır öyle yani şimdi konussalar bile mirasta kesin kuserler o yüzden takılma sen kendi hayatına bak
5 tane ev aldılar
Ben seviyorum dayımı ama onu dolduran net yengem biz oraya gidincede ananeme karşı bizi dolduruyordu kenside boş boş sepeblrrden ananeme aylarcaa küsüyordu ve kendiside biri hariç diger kardeşleriyle küs kendi küçücük 13 yaşında kızı var onu bile öyle dolduruyor ki ananemin aldıgı eve ananemi sokturtmuyor kıza yok ben ders çalışıcam hadi git filan bunlar az şey degil bir gin patlasak biz patlıcaz
Israrla arayıp gönül almak lazım, alınacakları varmış alınmışlar. İnsan sevdiğine gönül koyar...
Sizce bu yüzden gönül koymak mantıklı mı? Biz olsak konusunu bile etmeyiz. Ve bundan öncede annemle annesi konuşurken dayımla konuşmak istedi dayım ise ben seni sonra arıyım dedi üstelik kandil günüydü ve dayım aramadı. Ondan öncede ben köydeyken annemle telde konuşurken veriyim mi dedim dayıma o da kulaklar duymuyor dedi. Şimdi gönül koyması gereken kişi annem bence. Ve sen aramamışsın traktör alacaklarınıda saklamışlar biz faceden ögrendik sonrada aramadı diyor. Biz araba aldıgımızda ilk annem dayımı aramıştı başkasından duyma diye.
Eski defterleri açarsanız küs kalırsınız... Devamlı görüşmediğiniz akrabalar ile bu kadar ince durumlara takılmanın anlamı yok. Bi telefon ile hayırlı olsun deyip bırakın, büyüklük de siz de kalsın...
Biz takılmıyorduk ki buna ragmen darıldıgını duydugumuzda babam aradı kurban kesseydiniz filan dedi dayımda seni bekliyoz dedi bu söylenilecek laf mı üstğne telefonu kapattı aradı babam açmadı annemde 2 kez aradı açmadı çocuk gibi kaçıyor olucak şey mi ya
Benim annem babam da inan böyleler. Arıyorum açmıyorlar, bazen evlerine gidiyorum kapıyı açmıyorlar pencereden bakıp. Çocuk gibiler...
Durduk yere mi? Küs oldugunuzda mı?
Bir şeye kızıp yapıyorlar, anlamsızca
Koca koca insanlar nelere takılıyor
Evet yaa saçmalık al tarafı traktör bide hey Allahım sanırsın ev aldılarda
Ev traktör fark etmez. Çocuk ca işler