Bloomberg HT'den İrfan Donat'ın haberine göre; Çaykur, çaya ortalama yüzde 43.71 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Keşke bu denli ödeme artışını çiftçilere yapsalar! Ölü fiyattan alıyorlar bide 30 kuruş destek veriyorlar dalga geçer gibi. Toplaması zor işçiliği de var. Çiftçi kazansa adam akıllı zerre üzülmem de emekçi kazanmıyor.
Çayla aram pek yok 1.5 yıldır içmiyorum zaten
Ulan tam da benim çay içmeye tekrar ısındığım zamanlarda bu olması cidden şansımızım hasdhahf Çay yoksa oralet içeriz
yazın çay mı içicen
Yaz gelmedi buraya :D
Cevap
12Cevap
Kahve tüketiyorum
Aslında hiç kimse 1 hafta boyunca çay almayacak bak nasıl eşek gibi düşüyor fiyatlar ama bu millet kafasız yapmaz bunu
Her şeye zam geliyor zaten , sırf zamlandı diye bişeyler yememeye veya iimemeye karar versem aç kalırım. Çünkü her şey çok pahalı su bile su.
nasıl büyük yazabildin
mitinglerde başımıza çay poşeti atanlar aklıma geldi, sanki"aha başınıza çalın"der gibi..😂
Sekersiz çay içiyorum. Şekere de zam gelecek de...🤣🤣🤣
Ekmek bulamıyorsanız pasta yeyin. Çay bulamıyorsanız kahve için.
Iraktan her geldiğimde kendimden daha çok çayı yoklayan biriyim sıkıntı yok içmeye devam
Ülke şahlanışa geçti 😃 yüzde 43 bu bi rekor 😃
asgari ücreti de 10 bin yapar reis sıkıntı etme
On bin mi yok artık bu pahalılıkta on bini ne hükmü var acımızdan ölürüz en az 18-19 bin olmalı asgari ücret
Marketlerde 2 den fazla vermiyorlar
çayı mı
Geliyor değil geldi zaten
ne zaman
Bugün geldi %40 zam geldi
raflara yansıdı mı
Evet bugün itibari ile yansıdı yarım da 6 1 liğe 12 TL yansıdı
kg 45₺ ucuz hala
45 değil toptancı markette 28 tl yarım 55 tl kiloluk
Ülkede fakir olmak bile lüks hale geldi mk
Pislik çaykur🙄 neyseki fazlasıyla stok var,🤣🤣
Yok artık. Bence Çaykuru protesto etmeliyiz.
Markete gittim millet paket paket cay aliyodu ondanmis demek
Gelsin napalım doymadık daha zamlara
İnadına içecem
olum serbeti bedava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?