Bro bu zamanda evliysen iki kişi çalışması lazım. yoksa nerede geçinmek Allah'tan bekarım sabah simit 4 TL çay 2 TL sabah sabah 10tl temiz sigara 27 TL oldumu 37 akşam bir tane daha sigara oldumu 64 eve cips kola alamadık daha akşam öğle yemeği yok ev kirası elektrik doğalgaz su parası yok pazar parası market parası yok yani cepte meletelik yok
700 bin tl lik ev bayramdan sonra 1 milyon 500 bin tl ye çıktı. 11 tl lik süt indirime giriyor indirim fiyatında 14 tl yazıyor. 4 tl ye İstanbul kart alıyoduk olmuş 24 tl. Adama soruyorum abi budamı dışardan geliyo dedim evet amerikadan geliyor diye dalga geçti benimle. Ekonomi kötü evet ama içimizdeki fırsatçı akbabalar olmasa bu kadar kötü olmazdı şimdi dalga geçiceksiniz bana fırsatcılık falan dedim diye evet dedim arkadaşım. Kendi patronum bile zamdan önce aldığı ayakkabıyı zam geldi diye taftaki ayakkabının fiyatını arttırıyor halbuki kendi zamdan önce aldı. Karşımdaki dükkandan çay içiyorum 2 buçuk tl caddedeki dükkandan içiyorum 10 tl normal ince bel çay bardağı ikiside. Görüyorum ikisinde de aynı toptancı getiriyor çayı. Neyse türkün türken başka düşmanı yok.
Evim arabam var kartlarım bos ekonomi kotu ama ayagimi da yorganima göre uzatiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah kolaylık versin bu halka yurtdisindan geldim kızmayın günde 1000 lira yetmiyor avrupada daha ucuz en azından gıda. Bu maaşla bu fiyatlara karnını zor doyurur insanlar kötü bile az gelir rezalet