Kolasın sen kendine gel diye tokatlamak istersin ama yapamazsın... Ulan nasıl 20 lira olabilir bir kola ya? Rezalet gibi rezalet!
Sağlıksız zaten içmem diyecekler gelmeden söyleyelim, olay senin içip içmemen değil, 2.5 litre kolayı 20 liraya satmaları. Rezalet ötesi bir şey artık şaka mı yapalım ağlayalım mı belli değil ya!#kola20tl
2,5 litre kola 20 lira oldu! Kola sever inşaat sektörü etkilenir mi dersiniz 😂?
Gavur icadı zaten. Nasıl olsa biz üretmiyoruz. Gavurlara neden paramız gitsin. LİMONATA İçin, AYRAN için daha ucuz. Dış güçlerin oyunu. İsrail' in oyunu yoksa İsmail' in oyunu muydu? 😂😂😂
Daha önceden burada bu sözü yazmıştım. KÖTÜ günler geride kaldı. ÇOK Daha kötü günler bizi bekliyor.
Yakında Vergi Rekortmenleri açıklanır. Ülkenin durumunu oradan görebilirsiniz. On sene nasıl değişmedi ise yine değişmeyecek. Faiz ile Ülke dönmez. Bunu herkes anlayacak. Devlet bile Müteahhitliğe soyundu artık. Zaten bunu yıllarca yapıyordu ama durum hiç değişmedi.
İnşaat şantiyelerinin göz bebeği şantiye şeflerinin kurtarıcısı ailelerin çekirdek kola zevki neredeyse son bulmuş durumda. Bu durumu zaten zararlı içilmemesi için bir sebep oldu gibi düşünen arkadaşlar lütfen aklınızı başınıza alın. Bu ülkemizce ne kadar gerilediğimizin göstergesidir. Şu an yaşanan gizli enflasyondan dolayı afrika ülkelerinden bile geriye düşme tehlikesi içerisindeyiz. eski Afrika belgesellerinde günlük 2 dolara çalışıyorlar ve hiçbir şeyin farkında değiller buna mecburlar derken üzülüyorduk. Biz domatesi kiloyla alıyoruz avrupa taneyle derken şu an tamamen aynı durum ve konumdayız.
Ben içmiyorum kiii bananeeeğğğ diyen bir millet oldukça bize her şey müstehaktır. Kitlesel olarak bişeylere ses çıkarmayı unutaşı çok oldu. Unutturdular. Sigara ve alkolden girip kolaya geçiş yapıp elektrik su ev kiralarından çıkarlar. O zaman ses çıkarmaya çalışacaklar olanlar için de çok geç olacak.
20 tl bir kola için büyük para. Marketlerde bu fiyatta satılacaksa bir kafeye falan oturduğunda o kola ne kadar olur düşünemiyorum. Tamam ben yıllardır içmiyorum ama kolaya zam gelmesi demek diğer tüm yabancı içeceklere de zam gelmesi demek. Bu üzücü bir durum. Her geçen gün kötüye gidiyoruz.
Yuh artık ya, ülkede inşaat sektörüne yapılan en büyük darbedir kolaya zam yapmak! Hem de konut kredileri için, insanları bankalara 10 sene borçlandırmak için hükümetimizin bu kadar ön ayak olmasından sonra olacak iş değil doğrusu!
Yoksa siz müteahhitlerin para kazanması mı istemiyorsunuz kola üreticileri? Yazık... cıkkk cıkk cıkkk!
İsterse 90 lira olsun ama eski lezzeti yok. Önceden bayılıyprdum kolaya şimdi çok kötü tadı.. portakallı gazozu sevmezdim artık o daha iyi geliyo tabii onuda bozmazlarsa🙄
Metaverse imkânları acil gelişse hem ekonomik açıdan hem sağlıklı yaşam için çok gerekli görünüyor. Kolayı sanal bir lezzet olarak duyumsayıp direkt kendisine zaaf geliştirmekten kurtulmanın mutlaka bir yolu olmalı bence.
Önümüzdeki ay şantiyede olacak bir mimar olarak kolanın fiyatının 20₺ olması beni hayli üzdü 😅 inşaat sektörü de manevi olarak etkilenir diye düşünüyorum 😊
Fırsatçılar stokçular hep onların suçu bunlar neymiş CHP seçimde kazanmak zorundaymış. İyice kafayı yemiş bu millet CHP başa gelirse tam bir kaos olur. Kimin umrunda sanki bu söylediklerim.
Yaşasın 😁 Artık colada tezgah altında üretlip satılır İnsanlar sgaralarını kendi sarmayı öğrendi alkolünü kendi yapıyor bu millet colanında formülünü bulur inanıyorum😁🎉
İnşaat günlük yevmiye de 300 tl oldu bence çok dokunmaz ortaklaşa alırlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdiden düşüncelerimi özgürce ifade etmem normalmiş gibi davrandığım için kusura bakmayın ama erdoğan köpeğini başa taşıyan ahmaklar yüzünden bu haldesiniz.
@mutsuuzmutlu Uzun zamandır cümle içinde kullanmak istiyordum. Fırsatını bulunca kaçırmak istemedim. Hatta sırf cümle içinde kullanmak için ekstra alıngan davranmış olabilirim.