Para & Ekonomi Kur korumalı mevduata para yatıran var mı? DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kur korumalı mevduata yatıranlar var mı, nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce mantıklı mı, fikirleriniz neler?#DaRealBribery Güncellemeler+1 yıl @livaneli kategoriyi değiştirebilir misiniz Güncellemeler+1 yıl Aktiflik çok iyi sadece 2 görüş var. 😄 Kur korumalı mevduata para yatıran var mı? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl 10 k vermişti nisanın başında ama çokta mantıklı mı bilmiyorum 1 2 Yorumla DaRealBribery +1 yıl Tavsiye eder misin yani Yorumla XoxBurak +1 yıl Doları düşük bir makastan bozdurcak şansın yoksa mantıklı gibi ama dolar yine artışa geçti direk dolar alsanda olur Yorumla
rabiaeri Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben çok yatırmak istiyordum hatta başvuru da yapacaktım, babam Kuveyt Türk bankasına gidip 100 bin altın versek ne kadar kar ederiz demis, kadın hesaplamış 3 ayda 32 TL 6 ayda 64 TL demis. açıkcası komik bi rakam geldi o yüzden vazgeçtik 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiç yatırmadım, ne olduğunu da bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 k vermişti nisanın başında ama çokta mantıklı mı bilmiyorum
Tavsiye eder misin yani
Doları düşük bir makastan bozdurcak şansın yoksa mantıklı gibi ama dolar yine artışa geçti direk dolar alsanda olur
Ben çok yatırmak istiyordum hatta başvuru da yapacaktım, babam Kuveyt Türk bankasına gidip 100 bin altın versek ne kadar kar ederiz demis, kadın hesaplamış 3 ayda 32 TL 6 ayda 64 TL demis. açıkcası komik bi rakam geldi o yüzden vazgeçtik
Param yok ki olsun old fakirim
Hiç yatırmadım, ne olduğunu da bilmiyorum.
Yatırmadım. Borsa daha kazançlı