Faize yatırım yaparım, ailem verdi, geleceğim için banka hesabı açtım, paramı yatırdım, her ay düzenli olarak paramı alıyorum. Geleceğimi düşünmek zorundayım.
Yatırıyorum. Enflasyon 3 hanelere çıkmış para durduğu yerde eriyor. Para bir yere bağlanmak zorunda
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Evet sanki ülkede her şey normal bir kalıp peynir 200 TL her şey faizli çalışsan asgari ücret açlık sınırı altında ne yapalım kimse keyfinden değil bu ülkede mecbursun çalışarak bir halt olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Faize yatırım yaparım, ailem verdi, geleceğim için banka hesabı açtım, paramı yatırdım, her ay düzenli olarak paramı alıyorum. Geleceğimi düşünmek zorundayım.
Yatırıyorum. Enflasyon 3 hanelere çıkmış para durduğu yerde eriyor. Para bir yere bağlanmak zorunda
Evet sanki ülkede her şey normal bir kalıp peynir 200 TL her şey faizli çalışsan asgari ücret açlık sınırı altında ne yapalım kimse keyfinden değil bu ülkede mecbursun çalışarak bir halt olmuyor
hiç yatırmadım da gerek yokki her şey faizli zaten :D
din min diye naralar atanlar eğer faize para yatıryorlarsa bir daha kimseye dindne bahsetmesinler.
Haram falan değil. Kendi peygamberleri faiz kullanmış haram diyorlar birde
Faiz çok düşük kazanç getirmiyor
konu para olunca kimse dini sallamıyor
Kur korumalıya diyanet günah demedi
Faize yüksek miktarda para yatırınca 1 ay sonra maaş alıyor sun
Veririm
yatırmıyorum ben
Evet yatırıyorum.
Fakat haram deniyor
Paranın haramımı olur yahu yıl olmuş 2023, türkiye ekonomisinde bu zor şartlarda kim düşünür bunu?
Haramdir
borsa oynamak?:DDDDD
Hayır