Para & Ekonomi Yıllık enflasyon verileri açıklandı! Sizce hangisi gerçeğe daha yakın? kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 👉 TÜİK, geçtiğimiz ay yıllık enflasyonun %69,97 olduğunu açıklamıştı.👉 ENAG ise son olarak 12 aylık enflasyon artışını %156,86 olarak açıkladı.Sizce hangisi gerçeğe daha yakın?#kafamıngüzelligi Yıllık enflasyon verileri açıklandı! Sizce hangisi gerçeğe daha yakın? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yüzde 69 bile aşırı yüksek. Diğer ülkelerde bile bu kadar enflasyon yok. Savunma Sanayi de çok iyi yönetim ama ekonomi politikasında de sınıfta kalıyor. 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yediğimiz zam içtiğimiz enflasyon iki haneli bir enflasyon olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Mustafa0168 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Benim aylık gelirim giderimi karşılamıyorsa darbeyi yemişim demektir. 0 0 Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Ikisinin ortalamasını alsak bile çok 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Hep israf oluyor ülkenin haline yazık. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 582 cevap paylaştı. bence %200 den aşşağı değil 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 681 cevap paylaştı. Yav he he inandık bu rakamlara 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 533 cevap paylaştı. ENAG doğru söylüyor 0 0 Yorumla