Stajımı yakmadan hakkım olan ücreti nasıl alabilirim?

Sağlık meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. Bir özel hastanede haftanın 3 günü staj yapıyorum. Normalde yılbaşından sonra min. stajyer ücreti aylık 1276 lira oldu. Diğer isletmelerde staj gören tüm arkadaşlarım en az 1276 lira ödeme aldılar. Benim çalıştığım hastane ise bana bırakın o ücreti,2 ay hiç bir şekilde para yatırmadı. Muhasebeye, personel işlerine, başhemsireye kadar gitmeme rağmen param 2. ayın sonunda yattı. Bana yatan 2 maaş şeklinde olan ücretten birisi 600, birisi 700 liraydı. Normalde asgari ücret zammindan önce bile min.760 lira ödenmesi gerekirken 1276 yerine o ücret yattı. Kordinatör hocamız konuştu, karışıklık olmuştur vs dendi ve hiç bir şekilde düzenleme yapılmadı. Şimdi ise düzenli olarak her gün hatırlatmamıza rağmen 19 gündür yatması gereken maaşımız yatmıyor. Hem hakkımız olanı vermiyorlar, hem de sınav senemde köpek gibi çalıştırıyorlar, en pis işleri yaptırıyorlar. Öğretmenim ve okul müdürüm de hiç bir şey yapamıyorlar. Belki de bizi dinlemediler bile. Staj ücretimi stajimi yakmadan nasıl alabilirim?
Stajımı yakmadan hakkım olan ücreti nasıl alabilirim?